Care sunt tendințele actuale în materie de design exterior

Care sunt tendințele actuale în materie de design exterior

Tendințele sunt stabilite de fiecare dintre noi, iar design-ul exterior nu constituie o excepție. Acesta include grădini și spații personalizate, unde fiecare se poate bucura de aer curat în toate sezoanele, indiferent de temperatura sau condițiile meteo. Construirea și decorarea unei locuințe presupune timp, resurse financiare, sfaturi de la specialiștii din domeniu, precum și o atentă selecție a materialelor ori a accesoriilor necesare. În plus, amenajarea este influențată atât de preferințele personale, cât și de direcțiile trasate de profesioniști.

Iată câteva sugestii de la specialiștii Vega Prod Sistem despre cum îți poți amenaja casa:

Îți dorești o terasă în care să simți că te afli în aer liber, însă vremea schimbătoare sau zilele caniculare ți-au anulat planurile? Un ajutor modern și sigur este pergola retractabilă. Acoperișul este acționat electric, fiind complet retractabil. Astfel îți vei transforma terasa dintr-un spațiu expus intemperiilor vremii într-unul ce te va proteja de fiecare capriciu al său.

În tendințe este și balustrada din sticlă securizată atât pentru interior cât și pentru exterior. Sticla securizată este un material complex, produs prin încălzirea la o temperatură de aproximativ 650 grade Celsius, punct în care aceasta începe să se înmoaie, urmată de o răcire rapidă, creând astfel o compresie puternică. Procesul de încălzire și apoi cel de răcire este efectuat electronic și influențează fundamental calitatea. Mai mult, sticla nu se demodează în timp aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat, indiferent că este vorba de zone comerciale sau rezidențiale. Balustradele din sticlă, transparente și fără ramă sunt alegerea potrivită pentru a crea acea iluzie de libertate.

Sticla securizată este un element care se poate folosi și la închiderea terasei sau a balcoanelor.

Vega Prod Sistem oferă servicii de calitate în concordanță cu nivelul superior al produselor pe care le comercializează. Compania și-a început activitatea în anul 2010, dispunând în prezent de un colectiv tânăr și cu o experiență bogată în producerea și montarea unei game variate de produse, destinate amenajării spațiilor de locuit.

 

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: [email protected], www.vegaprod.ro.

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0