Cărucioarele Stokke, în curând la Cluj

Cărucioarele Stokke, în curând la Cluj

Cărucioarele scandinave Stokke, elegante, versatile și ușor de manevrat, pot fi testate curând și la Cluj, unde se deschide un nou magazin al producătorului. Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie, părinții și cei interesați având la dispoziție o gamă variată de produse pentru bebeluși și copii.

Stokke se află pe piață de peste 40 de ani și a îmbinat pasiunea pentru design și cele mai noi tehnologii.

Produsele Stokke, concepute pentru a încuraja apropierea

„Credem că este esențială conexiunea pentru o creștere sănătoasă și armonioasă și pentru starea de bine a copilului. Încurajăm părinții să se apropie cât mai mult de copiii lor și în acest sens îmbunătățim continuu produsele Stokke având la baza filosofia noastră de design fundamentată pe conceptul familiei, transformând experiențele din fiecare zi în amintiri unice. Copiii au nevoie să simtă conectarea pentru a se simți iubiți și în siguranța. Iar designerii noștri și-au asumat angajamentul de a crea produse care să-i ajute pe copii să fie mai aproape de părinții lor. De la căruciorul nostru înalt, față în față cu părintele, la scoica ergonomică și gama versatilă de scaune de masă, toate produsele Stokke sunt concepute pentru a încuraja apropierea”, spune Miruna Vasile,  brand ambassador MonobrandShop Stokke Romania.

Producătorul dă asigurări că siguranța și calitatea sunt în topul priorităților. Stokke pune la dispoziția părinților cărucioare inovative, flexibile și stilate, mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul.

Căruciorul Stokke XPLORY

Conceput în 2003, căruciorul Stokke Xplory are o formă specială, în conexiune directă cu funcțiile sale. Este construit pentru a-l aduce pe bebelușul tău mai aproape de ține.

Scaunul de masă TRIPP TRAPP

Are cea mai lungă istorie din toate produsele Stokke. A fost creat prima dată în 1972 și milioane de copii au crescut folosind acest scaun. Are și o garanție de 7 ani. Creat din lemn masiv scaunul este extrem de rezistent și proiectat încât să reziste o viață întreagă.

Pătuțul Stokke Sleepi

Atât de unic, pătuțul Stokke Sleepi are tot ce ai nevoie pentru a crea o cameră de vis pentru bebeluș. Este vorba despre un pătuț extensibil ce poate fi folosit de la naștere până la vârstă de 10 ani.

Mobilier modular Stokke

Fie că dispui de mult spațiu sau că ești nevoit să gestionezi unul redus, conceptul Stokke Home va fi un loc special exact așa cum și acasă este. Tot ce trebuie să faci este să te muți în el. Include leagăn, pătuț, comodă și suport masă de înfășat.

„La Cluj vrem să venim mai aprope și de mămicile din vestul țării. Monobrand își dorește să aducă mai multă bucurie, versatilitate și comoditate în viețile familiilor din România. Ne dorim să găsim o formulă optimă de a îmbina parintingul tradițional cu cel modern, pentru a asigura starea de bine și creșterea armonioasă atât a bebelusului, cât și a familiei aducând un plus de valoare prin produsele Stokke”, mai spune Miruna Vasile.

Cluj
📍Monobrand Store
Bd 21 Decembrie 1989 nr.19
Cluj Napoca
📲Telefon: +40 722 103 263
📧 Email : [email protected]

București

📍Monobrand Store

Calea Dorobanților nr. 20-28, București

Bl 11, Sector 1, Bucharest

📲Telefon + 40 785 282 251

🔎site: www.monobrandshop.ro

Urmăriți-ne pe:

Facebook @Monobrad Stokke

Instagram @Monobrand_Stokke

COMMENTS

DISQUS: 0