Casa de vacanță a lui Alexander McQueen, vândută

Casa de vacanță a lui Alexander McQueen, vândută

Casa pe care creatorul de modă britanic Alexander McQueen o deţinea în Mallorca a fost vândută pentru 2,45 milioane de euro, potrivit El Pais. Vila, care a fost renovată complet în 2005, are vedere către portul Santa Ponça şi către munţii Tramontana.

Celebrul designer petrecea aici vacanțele înainte să se sinucidă

McQueen, care a devenit celebru în anii 1990, când l-a înlocuit pe John Galliano şi a fost numit director de creaţie la Givenchy, s-a sinucis în februarie 2010.

În casa amplasată în municipiul Calviá de pe insula Mallorca a petrecut numeroase vacanţe, din 2005 şi până la moartea sa. Compania imobiliară germană Engel & Völkers, care a confirmat vânzarea ce a avut loc la finalul lunii decembrie, nu a oferit detalii despre cumpărător.

© Albert Bravo Fotografia

Totalul proprietăţii este de 900 de metri pătraţi, iar casa cu cinci dormitoare şi trei săli de baie, două terase, piscină şi garaj subteran are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi.

Kate Middelton şi Megan Markle, printre clientele casei de modă

Creatorul de modă a mai avut o casă de vacanţă în Ibiza, însă prefera Mallorca. Aici locuieşte Sebastián Pons, designer care i-a fost mână dreaptă mai mulţi ani.  Potrivit unui interviu acordat de Pons pentru documentarul dedicat lui McQueen, lansat vara trecută, creatorul de modă britanic i-a mărturisit, în urma unei petreceri din casa lui din Santa Ponça, că vrea să îşi pună capăt zilelor.

După moartea lui Alexander McQueen, colega şi prietena lui Sarah Burton a preluat compania, iar printre clienţii săi, în ultimii ani, s-au numărat  Kate Middelton şi Megan Markle.

COMMENTS

DISQUS: 0