Casa în care s-a sinucis Kurt Cobain, scoasă la vânzare

Casa în care s-a sinucis Kurt Cobain, scoasă la vânzare

Ultima locuinţă a lui Kurt Cobain, achiziţionată la Seattle cu câteva luni înainte de a se sinucide muzicianul şi în care a trăit alături de soţia sa Courtney Love şi fiica lor, este scoasă la vânzare. Vila impetuoasă are un preț de 7,5 milioane de dolari. Anunţul, publicat pe site-ul agenţiei imobiliare americane Ewing & Clark, o prezintă ca pe o oportunitate unică, scrie Le Figaro.

În anunț nu se menționează că în casă s-a sinucis Kurt Cobain

Courtney Love a vândut proprietatea din Seattle la trei ani de la drama solistului formaţiei Nirvana. „Bine întreţinută, situată în centrul parcului din cartierul Denny Blaine, proprietatea de 760 de metri pătraţi, construită în 1902, dispune de patru camere, precum şi de patru săli de baie. La o distanţă de 15 minute de centrul oraşului, aceasta oferă vedere spre lacul Washington şi cascadele din Seattle”, este descrierea de pe site.

Anunţul nu menţionează totuşi tragedia care a avut loc la 5 aprilie 1994, atunci când liderul grupului Nirvana s-a sinucis prin împuşcare, la vârsta de 27 de ani. La trei ani după dramă, Courtney Love a vândut casa pe care actualii proprietari au achiziţionat-o în 2000.

Pe 8 aprilie 1994, Kurt Cobain a fost găsit mort în casa sa din Seattle. Analizele au determinat că moartea sa a survenit, cu trei zile înainte, prin împuşcare, iar arma şi un bilet de adio au fost găsite la faţa locului.

Kurt Cobain a murit în 1994

Kurt Cobain (20 februarie 1967 – 5 aprilie 1994) a fost solistul formaţiei grunge Nirvana, pe care a fondat-o împreună cu Krist Novoselić, în 1987, în Aberdeen. Trupa s-a stabilit mai târziu în Seattle, iar în 1990, toboşarul Dave Grohl s-a alăturat celor doi membri fondatori. Nirvana a lansat trei albume de studio – „Bleach” (1989), „Nevermind” (1991) şi „In Utero” (1993) – şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, în 2014. Kurt Cobain a fost căsătorit cu interpreta şi actriţa Courtney Love, timp de doi ani, şi au avut împreună o fiică, Frances Bean Cobain.

COMMENTS

DISQUS: 0