Cătălin Botezatu vrea să devină tată

Cătălin Botezatu vrea să devină tată

Cătălin Botezatu și-a sărbătorit pe 3 decembrie ziua de naștere. Celebrul designer a împlinit 50 de ani.

Designerul a spus că inițial nu a vrut să organizeze o petrecere în acest an, dar a cedat la insistențele unui prieten. Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de lux din capitală. Printre cei care au vrut să-i fie aproape designerului au fost Catinca Roman, Ramona Bădulescu, Dana Săvuică şi Ozana Barabancea.

În toiul petrecerii, Cătălin Botezatu a făcut un anunțsupriză: își dorește să devină tată.

„Ea e mama copilului meu. A zis că darul nu mi-l mai dă că e mama copilului meu. Am făcut şi Revelionul împreună am început anul cu ea, îl termin cu ea, îi fac un copil. E prea frumoasă să nu-i fac un copil!”, a spus Cătălin Botezatu despre o tânără brunetă, invitată la petrecere.

Tânara a confirmat spusele designerului.

„Cadoul meu pentru el este un copilaş. Am început treaba, da!”, a spus tânăra.

Cătălin Botezatu s-a iubit cu multe femei, însă niciuna nu a reușit să îl ducă în fața altarului. Designerul recunoaşte că are o listă impresionantă de doamne şi domnişoare celebre care i-au trecut prin aşternuturi. Printre femeile care i-au rămas la inimă sunt Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Drăguşanu şi lista poate continua.

Femeile din viața lui Cătălin Botezatu

Dana Opsitaru este un fost manechin de succes de dinainte de 1989. Botezatu avea doar 19 ani pe vremea când se îndrăgostise de Dana, care era căsătorită şi avea un copil.

Idila cu Bianca Brad a avut loc la sfârșitul anilor 80, când aceasta era un model de succes. Ea a fost cea care l-a introdus în lumea modei.

Tania Budi l-a cucerit pe Cătălin Botezatu la începutul anilor 90. Relaţia a durat câteva luni, iar Botezatu a declarat ani mai târziu că regretă faptul că nu s-a căsătorit cu Tania.

Vanda Vlasov i-a fost iubită de două ori. Cei doi au avut o relație prin 1997 iar drumurile li s-au reîntâlnit în 2002. Relaţia lor nu s-a încheiat în termeni cordiali.

Bianca Drăgușanu a fost cea mai scandaloasă relație a designerului. Perioada în care cei doi au format un cuplu a fost presărată cu certuri, împăcări şi infidelităţi de ambele părţi.

Sursa: huff.ro

COMMENTS

DISQUS: 0