Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, schimb aprins de replici la America Express: „Nu vedem deloc misoginul din tine…”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, schimb aprins de replici la America Express: „Nu vedem deloc misoginul din tine…”

De mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează una dintre echipele de vedeta care participă la America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, care este difuzat la Antena 1.

Drumul Aurului duce perechile de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească la America Express sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane. Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

Stresul probelor și-a pus amprenta și asupra cuplului format din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, astfel că cei doi au avut și unele discuții în contradictoriu. Totul a pornit de la faptul că juratul de la Chefi la Cuțite i-a spus iubitei sale „femeie”, fapt ce a deranjat-o foarte tare pe actriță.

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, i-a spus Doina Teodoru partenerului ei, la America Express.

Cătălin Scărlătescu a recunoscut că s-a lăsat dus de val, însă nu a considerat că ceea ce a spus ar fi trebuit să o deranjeze pe partenera lui.

„Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Sursa: Elle România

COMMENTS

DISQUS: 0