Ce au promovat femeile social-democrate din Brasov in Parlament

Ce au promovat femeile social-democrate din Brasov in Parlament

OFSD Brasov a  celebrat ia românească în vizita la Camera Deputatilor, la invitatia presedintei OFSD Brasov, deputatul Roxana Minzatu. Brasovencele prezente au purtat toate ia românească ce merită celebrată zi de zi.
Aceasta vizita a marcat si finalul primelor 6 luni de mandat ale deputatului Roxana Minzatu care si-a prezentat realizarile, dar si proiectele viitoare.


Acestea au asistat la o parte din şedinţa Camerei Deputaţilor,la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernuui privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale.
La Senatul Romaniei au putut urmari desfasurarea unei sedinte de plen. Astfel au fost vizitate cele mai importante zone ale cladirii. dar si ambele sali de plen

Alaturi de femeile social democrate au venit sa le întâmpine Marius Dunca ~ senator si Presedintele PSD Brasov,  dr. Florin Ortan ~ senator si Presedinte Org. Mun PSD, Viorel Chiriac – deputat, care le-au spus doamnelor ca se vor implica si vor sustine proiectele propuse de femeile social democrate prin Roxana Minzatu ~ deputat si Presedinte OFSD Brasov si Adela Diaconu ~ Presedinte OFSD mun Brasov.

COMMENTS

DISQUS: 0