Ce au un comun Sayra și Beyonce? Află pasiunea pe care o împart cele două vedete!

Ce au un comun Sayra și Beyonce? Află pasiunea pe care o împart cele două vedete!

Frumoasa Sayra are modele cu adevărat puternice în tot ceea ce face. După colindul pe care l-a lansat inspirată de Paula Seling, am constatat că tânăra brunetă se aseamănă foarte mult cu Beyonce prin ambiția și determinarea de care dă dovadă.

Sayra și Beyonce au în comun muzica și design-ul vestimentar!

Beyonce este una dintre cele mai faimoase staruri ale lumii și una dintre cele mai mari personalități ale muzicii. Are o imagine foarte influentă și este inspirația multor tinere în materie de modă și beauty. Sayra este cea mai nouă apariție de pe piața muzicală și viitor designer vestimentar.

Pe lângă piesele cu care ne va suprinde pe viitor, Sayra ne-a dezvăluit că are planuri mărețe și că își va lansa propria linie de haine.

Sayra îsi doreste sa scoata hit după hit și sa aibă numeroși fani, care abia așteaptă să o audă și să o vadă în concerte, precum Beyonce. Tânăra artista nu își imagina ca la o vârsta atât de fragedă o să ajungă aici. Acum se pregătește de lansarea unei noi piese în italiană. Se vede câtă pasiune pune în ceea ce face! “Dacă ești pasionat se vede și în stilul tău de viață, nu doar atunci când cânți”, ne-a povestit Sayra.

Vrea să aducă pe piață piese originale și creative, care să-i inspire și pe alții. ,,Creativitatea, dacă o ai, se duce pe mai multe ramuri, poți să le oferi oamenilor mai mult.”- Sayra.

COMMENTS

DISQUS: 0