Ce bine arată Elena Ionescu după divorț

Ce bine arată Elena Ionescu după divorț

Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a reinventat după divorț. Celebra cântăreață a făcut o vizită la Clinica Beauty Art Aesthetics din București, condusă de Mădălina Brândușeșcu, de unde a plecat mult mai încrezătoare și cu un ten strălucitor. Vedeta s-a luptat de-a lungul timpului cu acneea, iar periodic își face tratamente de întreținere care dau și roade.

Solista se poate lăuda acum cu un ten perfect, după ani întregi de chin și tratament medicamentos. Recent, bruneta a apelat la medicii esteticieni de la Beauty Art Aesthetics, care i-au recomandat o serie de  tratamente pentru tipul ei de ten.

„Elena a avut nevoie de câteva ședințe pentru ten. A încercat terapia vampir, un tratament regenerativ care face minuni. Este vorba de câteva injecții cu propriul sânge și plasmă îmbogățită cu trombocite. A urmat indicațiile medicilor și a urmat tratamentul cel mai iubit de către paciente folosit în tratarea acneei – baby face, care oferă luminozitate, hidratare și înlătură semnele cauzate de acnee”, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

Elena Ionescu, tratament de remodelare corporală

Pe lângă toate aceste metode de tratament, Elena Ionescu a experimentat și Dermapen. Acestă metodă este folosită pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Tratamentul este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, dar și a vergeturilor, cicatricelor chirurgicale și acneei.

Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis. Nu îl ultimul rând, Elena a făcut și lipoliză, terapie de remodelare corporală care reprezintă procesul de dizolvare a grăsimilor localizate în depozite de dimensiuni mici si medii. Artista se știe că mănâncă sănătos și face sport regulat.

COMMENTS

DISQUS: 0