Ce diete mai țin vedetele în 2020

Ce diete mai țin vedetele în 2020

Artista Adele se numără printre vedetele care au slăbit spectaculos în ultima perioadă. Cum a reușit să dea jos 45 de kilograme? Adele și-a propus să înceapă noul an cu dreptul și a slăbit foarte mult. O admiratoare a avut o întâlnire neașteptată cu artista în vârstă de 31 de ani și și-a dat seama greu pe cine are în față. Întâlnirea s-a produs în primele zile ale acestui an, în timpul unei vacanțe exotice.

O sursă a vedetei susține că aceasta a slăbit după ce s-a cunoscut pe sine și a urmat un program de exerciții fizice. „A învățat multe despre ea însăși anul acesta, așa că i-a fost mai ușor să slăbească”, a spus sursa citată de Hollywood Life.  Aceasta a adăugat că deși artistei i-a luat ceva să se obișnuiască cu programul de exerciții, acum ii place și a devenit un obicei sănătos de care vrea să se țină. Așadar, ține doar de noi cum și când să ne modelăm trupurile.

Și în România, vedetele au început să revină la formele lor după ce au născut. Cristina Şişcanu, soţia fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, a reuşit să slăbească 15 kilograme, afişând o siluetă demnă de admirat.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun – mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kilograme. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina Şişcanu pentru click.ro.

Adina Halas se numără şi ea printre vedetele care s-au confruntat cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii. În cazul primei asistente de televiziune din România, este vorba de 32 de kilograme pe care a reuşit să le dea jos în timp util.

„Când am rămas însărcinată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla şi mie. Am luat 32 de kilograme. Eu mă îngraş când sunt fericită. Experienţa mea nu este diferită. Am învăţat două lucruri importante: să te informezi corect, să ai mare grijă la sursele de informaţie. Mâncam ciocolată tot timpul. Şi am mai învăţat ceva. Credeam că dacă voi face sport mult şi ţine dietă, voi reuşi. Am constatat că făcând mult sport îmi era mult mai foame. Am început să îmi găsesc acel reglaj. Acum ştiu cum sa compensez faptul că am mâncat ciocolată, ştiu ce merge pentru corpul meu. Trebuie să o iei pe drumul drept dacă vrei să arăţi bine pe termen lung. Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile”, a povestit Adina Halas. „Am mâncat proteină animală: carne, ouă, foarte multe vegetale, foarte multe legume, am redus cantităţile de fructe. Spre exemplu, nu mănânc decât maximum o porţie pe zi, până în ora 16.00. Beau foarte multă apă, fac sport de 5-6 ori pe săptămână, combin antrenamentele, am grija la ce gătesc, cu ce ingrediente gătesc. Mănânc orez integral şi destul de rar, în general în zilele în care am un antrenament mai intens. De obicei încerc să îl înlocuiesc cu quinoa sau cu hrişcă. Fac dulciuri în casă, folosesc îndulcitor în loc de zahăr”, a continuat vedeta.

COMMENTS

DISQUS: 0