Ce şanse are Ester Peony la Eurovision 2019

Ce şanse are Ester Peony la Eurovision 2019

„Mission: Impossible 6”, pe marile ecrane
Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani
Will Smith a sărit din elicopter cu coardă de ziua lui
Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf
Cum a închis Justin Bieber un canion în Islanda

Reprezentanta României la Eurovision 2019, Ester Peony, este cotată la casele de pariuri cu mai puţin de 1% şanse să câştige ediţia de anul acesta a concursului muzical. Marele favorit este candidatul Olandei.

Potrivit datelor furnizate de mai multe case de pariuri online, centralizate de site-ul eurovisionworld.com, Ester Peony, care concurează cu piesa „On a Sunday”, ocupă locul 32 din 41 de ţări în ceea ce priveşte şansele de a câştiga marele trofeu al Eurovision.

Cine sunt favoriți la Eurovision 2019, la casele de pariuri

Pe primul loc în top, cu 21% şanse de câştig, se află reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, care participă cu piesa „Arcade”. Podiumul este completat de Suedia, cu 15% şanse, reprezentată de John Lundvik, cu „Too Late for Love”, şi de Franţa, cu o probabilitate de câştig de 11%, cu Bilal Hassani („Roi”).

Anul acesta, concursul Eurovision are loc la Tel Aviv, în Israel, după ce precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta acestei ţări, Netta, cu piesa „Toy”. Semifinalele vor avea loc pe 14 şi 16 mai, iar marea finală, pe 18 mai.

COMMENTS

DISQUS: 0