Ce soție frumoasă are Robert Anghelescu de la Proconsul

Ce soție frumoasă are Robert Anghelescu de la Proconsul

Băieții de la Proconsul se rezumă la a face spectacol doar pe scenă și mai puțin cu viața personală. Așa se face că puțini știu cine îi susține pe artiști acasă când luminile reflectoarelor se sting. Robert Anghelescu, clăparul trupei, cel care a fost numit “creierul” formației primește linște sufletească de la soția lui.

Ioana Voicu este și ea o fire la fel de creativă, fiind designer vestimentar și proprietara unui ateler de croitorie care îi poartă numele. Recent, artistul și soția sa au pozat într-o ipostază romantică, la malul mării, fiind în vacanță.

Povestea trupei Proconsul a început acum 19 ani, iar pentru clăparul trupei a fost fix tot ce avea nevoie la acel moment. „Proconsul a fost un refugiu. Cred și sper că munca începută acum mulți ani va sfârși ca o favoare întoarsă lui Dumnezeu. Cât despre bătrânețe, nu cultiv ideea și nu cred în ea. Eu cred doar în viața veșnică-eternă”, spunea Robert Anghelescu într-un interviu.

La început, membrii trupei Proconsul s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

COMMENTS

DISQUS: 0