Cearcăne? Spune STOP! E momentul să apelezi la un medic estetician!

Cearcăne? Spune STOP! E momentul să apelezi la un medic estetician!

Cearcănele reprezintă o problemă extrem de inestetică din punct de vedere facial. Există două categorii de cearcăne – cele care apar în urma favorizării acestora de către diverși factori, și cele care prezintă o problemă permanentă sau care sunt pe cale să devină una. Ceea ce vrem să știi este faptul că în ambele cazuri, ele pot fi tratate printr-o metodă foarte sigură și foarte naturală!

Prima categorie de cearcăne sunt cele produse de factori din exterior și de influența noastră:

  • Odihna insuficientă și epuizarea în urma cărora tenul devine fad iar calitatea lui se schimbă.
  • Stilul alimentar incorect: dacă nu consumăm alimente bogate în nutrienții de care are nevoie organismul nostru sau nu îi atribuim vitaminele necesare, putem favoriza apariția cearcănelor.
  • Expunerea excesivă la soare– favorizează creșterea melaninei care conferă culoare închisă pielii.
  • Prezența unor alergii – pot produce o dilatare a vaselor sanguine și astfel cearcănele devin proeminente.
  • Consumul alcoolului, fumatul, stresul sau cofeina.

 

Factorii care nu depind de noi și de stilul nostru de viață:

  • Genetica – cearcănele se pot moșteni de la un membru al familiei; se poate moșteni un tip de piele transparent.
  • Imbătranirea – factorul care face ca cearcănele să fie o problemă permanentă.

Acidul hialuronic este cea mai eficientă soluție a combaterii cearcănelor, indiferent de factorii care au dus la apariția lor!

Motivul pentru care spuneam mai sus că metoda de corectare a cearcănelor este una naturală și sigură este acidul hialuronic. Acesta este un component al organismului uman și se găsește în interiorul lui, fiind prezent în special în piele. Odată cu trecerea timpului însă, își pierde din proprități iar efectele sunt din ce în ce mai mici.

Cum îl administrăm organismului?

Cel mai eficient mod prin care îl putem introduce în corpul nostru este prin injectare. Această manieră face ca acesta să pătrundă direct în țesut și astfel, randamentul este de 100%. Pentru că este natural este foarte prietenos cu pielea, putând fi injectat la orice vârstă.

Clinica Beauty Art Aesthetics, cea mai bună clinică estetică din București, ne prezintă câteva dintre numeroasele rezultate obținute la ei!

Corecția cearcănelor – procedura nu este dureroasă, realizându-se cu canula pentru evitarea apariția vânătăilor

Corecția cearcănelor + edem infraorbital (pungile de sub ochi)

Corecția cearcănelor cu acid hialuronic

Umplerea cearcănelor cu acid hialuronic

 

Mădălina Brîndușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics, ne vorbește despre cât de valorificat este acesta: „Acidul hialuronic este cel mai utilizat produs pentru corectarea cearcănelor, remodelarea și mărirea volumului buzelor, corectarea imperfecțiuilor și reîntinerirarea pielii. De ce? Prntru că în mod natural acesta se găsește la toate organismele vii, iar la om se află în multe țesuturi din corp, precum dermul pielii cartilaje, fapt pentru care face ca acesta să fie foarte ușor de acceptat de către organism. Acidul hialuronic are proprietatea de a atrage apă, motiv pentru care menține hidratarea internă optimă pielii și este extrem de versatil în utilizare.”

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

[email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0