Cei mai buni doctori esteticieni din cea mai bună clinică estetică din București!

Cei mai buni doctori esteticieni din cea mai bună clinică estetică din București!

Fiecare femeie este frumoasă în felul său! Dar nu toate femeile sunt înzestrate de natură cu un ten perfect și trăsături expresive ale feței. Potrivit unui studiu, realizat de Societatea Internațională de Medicină estetică, țara noastră se află pe locul 25 în lume la numarul de intervenții de înfrumusețare făcute într-un an.

Mădălina Brîndușescu, este tânăra antreprenoare de doar 26 de ani care conduce Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, și pasiunea pentru frumusețe. Te poate ajuta în obținerea unui aspect frumos, cât se poate de natural și ștergerea imperfecțiunilor, care afectează încrederea de sine. Clinica Beauty Art Aesthetics înseamnă pasiune, seriozitate și etică. Dispune de cele mai noi tehnologii medicale și tehnici non-invazive practicate de medici de renume.

Frumusețea la care ai visat! Cele mai căutate proceduri!

Medici clinicii Beauty Art Aesthetics folosesc tehnici exclusive de injectare și proceduri complexe.

Pentru o apariție irezistibilă, doamnele apelează la cele mai căutate proceduri. Noile trenduri ne anunță că trebuie să strălucești. Buzele reprezintă punctul de atracție atunci când vine vorba despre senzualitatea unei femei. Tocmai de aceea, dacă vă doriti să aveți buze pline, perfect conturate și un zâmbet cât mai atrăgător, cea mai bună variantă la care puteți apela este o intervenție nechirurgicală, bazată pe injecții cu acid hialuronic – una dintre cele mai populare proceduri ale clinicii. Pot fi ajustate micile iregularitați ale formei și conturului și se pot reechilibra proportionalitățile trăsăturilor faciale prin acționarea asupra ambelor sau doar uneia dintre buze.

Clinica Beauty Art Aesthetics este faimoasă pentru procedurile exclusive de injectare pe care le practică în ceea ce privește aspectul buzelor – Russian, Kendall și Kylie Lips. ,,Specialiștii noștrii obțin cele mai bune rezultate, personalizate în funcție de fizionomia fiecărui pacient.”, a declarat Mădălina Brîndușescu.

Pentru că am trecut deja de jumătatea lunii noiembrie și pentru că frigul își face simțită prezența, e momentul să vorbim despre tendințele intervențiilor estetice pentru anotimpul rece! Intervenția Dermapen 4, funcționează ca un scut împotriva vântului și a temperaturii scăzute. În această perioadă avem nevoie de hidratare, iar aceasta procedură este perfectă! „Dermapen 4, numit si tratamentul cu inducție de colagen propriu, tratament creat special pentru sezonul rece, care hidratează și vitaminizează tenul reprezintă o procedura estetică ce presupune crearea de sute de micro-perforații la nivelul dermei si/sau epidermei”, ne explică Mădălina Brîndusescu, managerul clinicii.

O procedură cunoscută în estetică drept una dintre metodele eficiente de subţiere a feței este procedura „Slimming face”, una dintre cele mai cautate proceduri pentru că prin ea se obține un ten de porțelan. Tratamentul  îți conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei.

Este recunoscut faptul că vedetele, persoanele publice sau cei care activează în showbiz sunt foarte exigenți cu privire la imaginea lor. De aceea, faptul că multe dintre vedete și-au expimat încrederea și aprecierea față de clinică reprezintă încă o dovadă a profesionalismului acesteia.

 

Ce spun vedetele despre clinică?

Elena Merișoreanu – ,,Beauty Art Aesthetics are grijă să arat mereu tânără și frumoasă!”

Andreea Antonescu – ,,Sunt extrem de mulțumită de expertiza medicilor, rezultatele si eficiența tratamentelor și mai ales receptivitatea echipei la solicitările mele!”

Adina Postelnicu – ,,Ador să mă rasfăț la clinica Beauty Art Aesthetics. Tratamentele faciale sunt preferatele mele.”

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

[email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0