Cel mai bogat om din lume, divorţ după 25 de ani de căsnicie

Cel mai bogat om din lume, divorţ după 25 de ani de căsnicie

Google va lansa Stadia, o platformă de jocuri video
Facebook introduce o opțiune nouă pentru cei care nu vor spoilere din seriale
Belgia va da în judecată Google pentru că nu cenzurează imaginile cu baze militare
Aplicație periculoasă pentru Iphone. Atenție la poze!
Aplicaţii de Android periculoase, depistate de Google

Se întâmplă și la case mai mari. Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul Amazon, considerat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, a anunţat miercuri că divorţează după 25 de ani de căsnicie, informează AFP.

„Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile ca prieteni”, a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter, publicat pe contul lui Bezos.

„Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi”, au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, „asociaţi în companii şi proiecte”.

Cine este femeia de care divorțează Bezos

MacKenzie Bezos este o romancieră, iar printre cărţile ei cea mai cunoscută este „The Testing of Luther Albright”. Ea a fost una dintre primele salariate ale Amazon şi a fondat în 2014 platforma contra hărţuirii, ByStander Revolution.

Cei doi, care au patru copii, s-au cunoscut pe vremea când lucrau pentru societatea newyorkeză de investiţii D.E. Shaw, mult înainte ca Jeff Bezos să înfiinţeze Amazon. Jeff Bezos are o avere evaluată la 137 de miliarde de dolari.

COMMENTS

DISQUS: 0