Cel mai bogat om din lume, divorţ după 25 de ani de căsnicie

Cel mai bogat om din lume, divorţ după 25 de ani de căsnicie

Cine sunt cei care distribuie ştiri false pe Facebook
Yahoo Messenger s-a închis definitiv
WhatsApp introduce o limită, ca să combată știrile false
Apple lansează iPhone 8 și iPhone X cu afișare pe tot ecranul și încărcare fără fir
Proces intentat Apple pentru că ar fi minţit cu noile iPhone-urilor

Se întâmplă și la case mai mari. Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul Amazon, considerat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, a anunţat miercuri că divorţează după 25 de ani de căsnicie, informează AFP.

“Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile ca prieteni”, a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter, publicat pe contul lui Bezos.

“Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi”, au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, “asociaţi în companii şi proiecte”.

Cine este femeia de care divorțează Bezos

MacKenzie Bezos este o romancieră, iar printre cărţile ei cea mai cunoscută este “The Testing of Luther Albright”. Ea a fost una dintre primele salariate ale Amazon şi a fondat în 2014 platforma contra hărţuirii, ByStander Revolution.

Cei doi, care au patru copii, s-au cunoscut pe vremea când lucrau pentru societatea newyorkeză de investiţii D.E. Shaw, mult înainte ca Jeff Bezos să înfiinţeze Amazon. Jeff Bezos are o avere evaluată la 137 de miliarde de dolari.

COMMENTS

DISQUS: 0