Cel mai rapid cheesecake din lume! Reteta aici!

Cel mai rapid cheesecake din lume! Reteta aici!

Cum se prepară gutuiata, una dintre cele mai aromate băuturi
Artista Valentina Ionescu gateste BIO
Strudel de mere bavarez
Rona Hartner a descoperit „Mica Italie” in centrul Bucurestiului.
Mezeluri tradiționale și lactate de la Ferma Gruiu, în Piața Domenii

Cel mai rapid cheesecake din lume.

Ingrediente:

36 bucati  de biscuiti cu cacao si crema
5 linguri de unt topit
1000 grame crema de branza
150 grame zahar
1 lingurita de esenta de vanilie
350 ml lapte
1 ligurita de gelatina

Preparare:

In 2 boluri separam biscuitii de crema

Foaia de prajitura:

Biscuitii se pun intr-o punga si se sfarama. O treime o lasam deoparte pentru a presara la final peste crema.
Cealalta parte se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o forma de tava.

Crema:

Se pune pe foc crema de branza, se adauga zaharul si esenta de vanilie. Ulterior adaugam si crema  de la biscuiti iar imediat dupa omogenizare adaugam laptele cald cu gelatina. Lasam pe foc cateva minute.

Adaugam crema peste foaia de prajitura si presaram restul de biscuiti

Lasam sa se odihneasca 4 ore.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0