Cel mai râvnit bărbat al momentului: Onur Osman

Cel mai râvnit bărbat al momentului: Onur Osman

Știu, sunt un om care trăiește o viață complexă

Întrebat de presă dacă se identifică mai mult cu statutul de designer excentric sau de om de afaceri, Onur Osman a răspuns recent că viața lui este atât de complexă, încât nu dorește să îi dea un nume. Designerul român a spus că uneori este invitat la evenimente ca om de afaceri, alteori ca personalitate internațională (să nu uităm că are cel mai mare cont de Instagram din România), alteori este designerul excentric care creează ținutele celor mai mari nume din showbizul internațional.

A avea o viață complexă înseamnă pentru Onur Osman călătorii culturale și concedii spectaculoase, în care se relaxează și se inspiră pentru activitatea lui, înseamnă întâlniri cu alte personalități și oameni de afaceri și, mai ales, un cult al frumosului și al artei.

Multe femei celebre dar și bărbați celebri au cochetat cu ideea de a fi alături de Onur Osman nu doar pentru stilul lui de viață excentric, ci de asemenea pentru frumusețea lui.

Onur Osman a depus 4 milioane de euro într-o bancă din Elveția

Ca și cum nu ar fi de ajuns pentru a fi cel mai râvnit bărbat al momentului, Onur Osman a fost depistat depunând, din sursele bancare, peste 4 milioane de euro la o bancă din Basel, Elveția, la finalul anului trecut.

Case extravagante, palate interbelice, șofer privat, asistenți personali, ținute și bijuterii de sute de mii de euro, un corp perfect, Onur Osman pare să le aibă pe toate, calificându-se drept unul dintre cei mai doriți bărbați din generația sa.

Ce îi lipsește lui Onur Osman?

La întrebarea ce i-ar lipsi lui Onur Osman răspunsul creatorului de modă a surprins din nou admiratorii acestuia. Designerul excentric a răspuns că uneori îi lipsesc zilele liniștite la reședința lui din București, când nu are nimic de făcut. Niciun interviu, niciun story, nicio întâlnire de afaceri, ci o cafea bună, o muzică cu vibe-ul liniștit, și un timp de relaxare printre plantele, operele de artă sau animalele lui de companie, fără nimic altceva.

COMMENTS

DISQUS: 0