Cele mai fitoase vedete de la Hollywood

Cele mai fitoase vedete de la Hollywood

Se stie ca vedetele sunt mai pretentioase, insa unele dintre ele sunt extrem de exagerate. De la o prostitiuata cheala si pana la un valet special pentru a arunca guma de mestecat, iata care sunt cele mai fitoase dorinte ale celebritatilor!

Rihanna – un dressing plin de flori si lumanari parfumate

Cantareata originara din Barbados nu este deloc modesta atunci cand vine vorba de conditiile din spatele scenei. Astfel, inainte de semna un contract pentru sustinerea unui concert, Rihanna a avut urmatoarele dorinte: cabina sa sa fie plina cu flori si lumanari parfumate, iar in mijlocul ei sa existe o canapea alba. De asemenea, restul mobilierului sa fie acoperit cu un sifon albastru-gheata, iar din incapere sa nu lipseasca un tonomat de junk-food!

Mariah Carey – Cine ii arunca guma?

 

De ce are nevoie o diva? De un valet special! Astfel, artista a stipulat in prevederile uni contract pentru un recital prezenta unui valet special care sa o insoteasca peste tot si care sa-i arunce guma de mestecat de cate ori era necesar. Printre cerintele speciale s-au mai numarat si o sticla din cea mai scumpa sampanie din lume, ”Cristal”, un serviciu de ceai din cel mai fin portelan, un purificator de aer, un catelus si mai multi pisoi.

Madonna – anturaj de 200 de persoane

Niciun concert fara… 200 de persoane in jurul ei! Astfel, anturajul Madonnei este format din 30 de garzi de corp, un instructor de yoga, un curatator chimic si mai multi bucatari. In plus, cabina ei trebuie dotata cu 20 de linii telefonice internationale, crini si trandafiri albi si roz, ale caror tulpini trebuie taiate exact la 6 centimetri!

Jennifer Lopez – numai alimente albe!

Petentiile divei au fost atat de exagerate, incat organizatorii unui turneu de cricket din India, la deschiderea caruia fusese invitata J Lo sa cante, au renuntat sa o mai invite. Care au fost fitele? Jennifer a cerut un avion privat, un hotel intreg pentru armata sa de stilisti si de asistenti, numai alimente de culoare alba, iar cafeaua trebuia amestecta in sensul invers acelor de ceasornic.

James Brown – sa vina fetele!

Bunicul muzicii soul era faimos nu doar pentru timbrul vocii sale, ci si pentru apetitul sau pentru sexul frumos. Prin urmare, din cabina lui James Brown nu lipseau doua fete sub 21 de ani si un foehn!

Marilyn Manson – ursuleti din jeleu si o prostituata cheala

Nu se putea ca excentricul cantaret sa aiba niste pretentii normale! Ce-si dorea Marilyn? Aer conditionat, ursuleti din jeleu, chipsuri Dorito, popcorn la microunde, alune si… ”o prostituata cheala fara dinti”!

Britney Spears – 2.000 de cereri! 


In perioada sa de glorie, ”printesa muzicii pop” stipula in contractele sale pentru diverse concerte aproape 2.000 de cereri speciale, printre care: preparate din peste si chipsuri, o poza inramata cu idolul ei. Printesa Diana, cheeseburgeri fara chifle, 100 de smochine si prune uscate… si pasta de dinti!

P Diddy – obsedat de igiena!


Se spune ca artistul tine foarte mult la igiena personala. Atat de mult, incat a cerut, la un moment dat, ca in cabina sa sa fie aduse 204 de prosoape si 20 de bucati de sapun. De asemenea, a mai pretins doua sticle de coniac Hennessy, sampanie, vodca si un Maybach blindat!

 

Cine crezi ca are pretentii exagerate? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

COMMENTS

DISQUS: 0