Cele mai populare cadouri primite de femei de sărbători

Cele mai populare cadouri primite de femei de sărbători

Darurile de sub brad au fost deja deschise și foarte multe doamne și domnișoare au primit de la parteneri, copii sau prieteni lucrurile la care visau. Deși luna decembrie nu s-a terminat încă, se poate face un top al celor mai populare produse ce au fost achiziționate pentru reprezentantele sexului frumos cu ocazia Crăciunului.

În general, se spune că este mai ușor să alegi daruri pentru femei, pentru că există o gama mai variată de produse ce pot fi pe placul acestora. De asemenea, tot ele sunt cele care oferă, de-a lungul anului, sugestii discrete sau mai directe în legătură cu lucrurile pe care le-ar plăcea să le găsească sub brad. Cei dragi lor au fost atenți și au reușit să le surprindă pe doamne și domnișoare cu daruri atent selecționate, care să le facă fericite.

Accesorii de firmă

Femeile își doresc să aibă măcar un articol de brand, fie că este vorba despre un portofel, o poșetă sau o geantă. Atât calitatea, cât și design-ul special al accesoriilor de firma fac din aceste produse foarte râvnite niște daruri ideale, iar vânzările înregistrate de comercianți în preajma sărbătorilor au confirmat faptul că există multe norocoase care se bucură, în prezent, de cadouri de acest fel.

Bijuterii din aur ori argint

Magazinele de bijuterii au devenit neîncăpătoare în zilele de dinaintea Crăciunului, iar cozile interminabile sunt dovadă clară că foarte multe femei au găsit sub brad diverse bijuterii și accesorii prețioase. Cele mai populare au fost brățările ce pot fi decorate cu numeroase charm-uri și talismane, împreună cu inelele de logodnă, cerceii cu pietre scumpe și alte bijuterii cu tematică de sărbătoare (de exemplu, pandantive în formă de fulgi de zăpadă).

Parfumurile și produsele cosmetice

Un cadou clasic, însă de efect, este reprezentat de parfumul preferat al iubitei sau al soției tale. Așa au gândit foarte mulți bărbați de Crăciun, astfel că, au ales să achiziționeze produsele favorite ale partenerei, pe care le-au împachetat și le-au așezat sub brad în noaptea de 24 decembrie. Atât magazinele online de cosmetice, cât și cele fizice au înregistrat vânzări incredibile și, la o simplă plimbare într-un mall din Capitală sau din orașele mari ale țării, au putut fi observate numeroase persoane ce aveau în mâna pungi de la firmele de profil.

COMMENTS

DISQUS: 0