Celine Dion își anulează concertele din cauza unui virus

Celine Dion își anulează concertele din cauza unui virus

Valentina Pelinel, strălucitoare de Revelion! Cum a așteptat Anul Nou cu fiul ei Milan
Alain Delon, prima fotografie după atacul vascular
Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat la notar după 5 luni de scandaluri
Trupa Etno s-a „reunit”dupa 5 ani.
Documentar nou despre John Lennon şi Yoko Ono

Cântăreaţa Celine Dion, care se pregăteşte să lanseze noul album pe 15 noiembrie, a fost nevoită să anuleze mai multe concerte prevăzute pe 4 şi 5 octombrie, la Montreal, din cauza unui virus la gât. Show-urile vor fi reprogramate pe 18 şi 19 februarie 2020.

Cântăreaţa şi-a prezentat scuze într-un videoclip publicat pe contul de Facebook. „Pentru mine, este mult mai greu să anulez un spectacol decât să fac unul. Îmi pare rău că vă dezamăgesc. Începuse aşa de bine în Québec… Doream atât de mult să vă văd la Montreal, la noi acasă.

Atunci când cânt pentru voi este sigur că vreau să ofer tot ce am, tot timpul. Îmi pare rău încă o dată, Montreal, şi vă mulţumesc că mai credeţi în mine”, a spus artista.

Celine Dion ca cânta pentru prima dată în România în 2020

În cadrul Courage World Tour, din Europa, Dion va cânta la Paris Défense Arena în 26, 27 şi 30 iunie, dar şi pe 1 iulie. Celine Dion va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 29 iulie 2020.

Turneul „Courage” a început în Canada, pe 18 septembrie.

De la debutul discografic din 1981, Celine Dion a lansat albume în franceză şi engleză. De cinci ori premiată cu Grammy, cel mai recent turneu mondial al lui Celine Dion – „Taking Chances” – a avut loc în 2007 şi a fost unul dintre cele mai profitabile ale anului. În 2018, ea a susţinut câteva concerte în Asia şi Australia pentru a-şi promova albumul „Greatest Hits”.

COMMENTS

DISQUS: