Cere-mi ce vrei și-ți voi da! Volumul 4 din celebra serie romance, scrisă Megan Maxwell, a apărut și în România!

Cere-mi ce vrei și-ți voi da!  Volumul 4 din celebra serie romance, scrisă Megan Maxwell, a apărut și în România!

Editura Publisol anunță lansarea celui de-al patrulea volum din cea mai aclamată serie de cărți romantice Cere-mi ce vrei! scrisă Megan Maxwell. Cere-mi ce vrei și-ți voi da! este continuarea trilogiei erotice, Pídeme lo que quieras (Cere-mi ce vrei!) publicată în premieră în Spania și tradusă în SUA de Amazon. Anul trecut, Versus Entertainment și compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe celebra serie.

 

Megan Maxwell s-a născut în Germania și a devenit cunoscută prin romanele ei în limba spaniolă. Carțile ei au facut furori în țări precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Debutul lui Megam Maxwell în genul erotic, cu seria Cere-mi ce vrei!, a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine cotat autor al Grupo Planeta, cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică.

 

Seria de romane Cere-mi ce vrei! spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe măsură ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

 

„Una dintre cele mai citite scriitoare spaniole!“

Huffington Post

 

În volumul 4 al seriei Cere-mi ce vrei!, Eric Zimmerman și Judith Flores își trăiesc în continuare viața fericită de familie, împreună cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii, își continuă și viața amoroasă ceva mai specială, din care mai fac parte și alte persoane. Totul pare minunat, dar provocările își vor face în curând simțită prezența. Fiul lor adolescent începe să se răzvrătească, iar asta le pune la grea încercare relația familială. În viața profesională intervin noi schimbări, mai cu seamă în cea a lui Judith. Cât despre relația lor amoroasă ceva mai specială, aceasta va deveni și mai specială. O femeie din trecutul lui Eric va reveni, pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi. Vor reuși cei doi soți să își păstreze intactă minunata lor poveste de dragoste?
În paralel, vom afla noi și incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric și Judith. Mel și Björn vor avea parte de foarte multe schimbări în viața lor de cuplu încă necăsătorit.

 

Cere-mi ce vrei! este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care fanteziile morbide și sexuale sunt la ordinea zilei. Cartea nu este recomandată copiilor cu vârsta sub 18 ani!

Seria de carți Cere-mi ce vrei! poate fi cumpărată de pe site-ul booksaveur.com și din rețelele de librarii din toată țara, la prețul de 49.70 lei o carte.

Mai multe informații despre romanele autoarei, pe canalul de YouTube: shorturl.at/efBQ2 și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/booksaveur/

Parteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls și www.kudika.ro.

 

 

Despre Megan Maxwell

 

Autoarea, María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, adică Megan Maxwell, așa cum este cunoscută de iubitorii de romance, este originară din Germania, dar locuiește în Madrid de când se știe. În prezent, trăiește într-un frumos cartier al Caapitalei spaniole, alături de soțul său, de copii, de cățelul Drako și de pisica Romeo. Are numeroși fani în lume și este foarte activă pe rețelele sociale, unde s-au creat și foarte multe grupuri inspirate de poveștile de dragoste din cărțile sale.

Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania – cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute – și câștigătoare a numeroase premii, printre care Premiul Internațional Pentru Romane de Dragoste (2010) și Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romántica, câștigat chiar pentru seria de față. Spaniolă după mamă, americancă după tată, Megan Maxwell a publicat romane precum Te lo dije (2009), Deseo concedido (2010), Fue un beso tanto (2010), Te esperé toda mi vida (2011), Niyomismalosé (2011), Las ranas también se enamoran (2011), Y a ti qué te importa? (2012), Olvidé olvidarte (2012), Las guerreras Maxwell. Desde donde se domine la llanura (2012) și Las principes azules también destiñen (2012). De asemenea, a contribuit la scrierea unor lucrări colective. Mai multe amănunte despre autoare și opera sa pe www.megan-maxwell.com

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0