Ceremonii religioase sau civile cu aer boem, organizate în aer liber

Ceremonii religioase sau civile cu aer boem, organizate în aer liber

Ceremonia civilă și cea religioasă sunt taina mirilor care își unesc destinele. Celebrarea și oficializarea iubirii și sentimentelor minunate trebuie făcute într-un mod excepțional. Dacă încă nu ai realizat cununia civilă și planifici să aibă loc în aceeași zi cu cea religioasă, ei bine, află că ambele pot fi organizate într-o singură locație. Invitații tăi nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze dintr-o parte în alta sau să stea pe drumuri. Iar așa veți avea oportunitatea de a petrece mai mult timp împreună și de a celebra iubirea.

Echipa Royal Palace Ballroom îți va rezerva cununia civilă. De ce spunem asta? Pentru că, în mod normal, multe dintre saloanele de evenimente nu riscă să o rezerve din timp, ci o fac cu două săptămâni înainte. Asta se întâmplă din cauza certificatului medical pe care ți-l cer cei de la primărie. Acesta are o valabilitate de doar 14 zile, iar în cazul în care nu este obținut, unele saloane de evenimente aleg să nu riște. Mai mult, ceremonia religioasă poate avea loc chiar lângă o piscină superbă. Dacă îți dorești să ieși din zonele clasice, te poți orienta către ceva modern și de actualitate. Iar totul va fi organizat și va arăta superb la cel mai exclusivist salon de evenimente din apropierea Capitalei, Royal Palace Ballroom.

 

Ceremonia civilă, organizată splendid lângă piscină

Un pachet complet de servicii te va scăpa de toate grijile organizării cununiei civile. Astfel, într-o zi cu atât de multă emoție, nu îți va lipsi nimic. Aer boem, cadre superbe pentru fotografii și amintiri de neuitat. De asta vei avea parte la Royal Palace Ballroom. Experți în organizarea de evenimente, ei vor pune la punct fiecare detaliu în parte.

La piscină te vei bucura de personal dedicat, iar open barul exterior va avea un pachet de băuturi incluse în contract. Lichidele fresh, aromate și savuroase vor încânta papilele invitaților. Mai mult, vei beneficia de exclusivitate și de amenajare pe toată durata nunții. Trebuie doar să le spui organizatorilor care este intervalul orar dorit și să îl menționați în contract. Astfel, vei avea parte de toată intimitatea dorită. Iar pentru că tot suntem la capitolul organizare, mesele de cocktail, lumânările, florile, nuferii plutitori și mobilierul de grădină vor face parte dintr-un cadru de vis. Prețul unui asemenea pachet royal este de doar două mii de euro.

 

Ce nu trebuie să lipsească de la cununia civilă

Cununia civilă, acest prim pas pentru unirea destinelor este etapa premergătoare cununiei religioase. Pentru a putea fi posibilă, trebuie să ai în vedere câteva aspecte. Trebuie să constitui un dosar întreg de documente. Printre acestea se numără cele de identitate, dovada adresei, copii după certificatele de naștere și diferite informații despre martori. Unele dintre primării s-au digitalizat, iar tu poți transmite online aceste documente, însă, este mai bine să te asiguri înainte că poți face asta.

Nu uita să alegi cel puțin doi martori și cel mult patru. Rolul lor este să depună mărturie asupra oficializării căsătoriei. Tot ei sunt și cei care vor semna în registrul de stare civilă. Mai mult, durata evenimentului este scurtă. În cele mai multe cazuri, ceremonia se desfășoară pe parcursul a jumătate de oră.

Pentru o ceremonie diferită, alege să îți personalizezi numeroase elemente. Scaunele pot fi decorate așa cum visezi, discursurile pot fi și ele personalizate, iar aruncarea de orez sau petale va fi superbă, la fel și eliberarea unor porumbei de un alb rafinat, care semnifică pacea.

 

O ceremonie religioasă de neuitat

Nu uita să pășești cu dreptul atunci când vei călca pe covorul roșu. Ceremonia ta religioasă va fi altfel, iar pentru că este organizată în aer liber, lângă o piscină cu apă de un turcoaz impecabil, vei avea parte și de exclusivitate. Pe parcursul a trei ore te poți bucura de tainele și de slujba ținută de un duhovnic spiritual. Acesta va avea o masă superbă unde va pune cele bisericești. Scaunele, arcada de flori sunt și ele incluse. După momentul în care deveniți o familie, voi, dar și invitații veți servi pișcoturi, bomboane și șampanie în cinstea marelui eveniment. Iar pentru că tot vorbim de oaspeții tăi, să știi că vor savura pișcoturi și șampanie. Organizarea diferită și modernă a ceremoniei religioase costă 1.500 de euro.

 

Ce trebuie să iei în calcul pentru cununia religioasă în aer liber

Un aspect foarte important este găsirea unui preot care să accepte să oficieze slujba afară. Tot mai multe cupluri optează pentru organizarea nunții la piscină, mai ales în zilele toride ale verii. De asemenea, din ce în ce mai mulți preoți sunt de acord să vină direct în locația aleasă de tine pentru a ține ceremonia. Așa că, poți apela și tu la un cadru de poveste.

Pentru că evenimentul tău are loc într-un spațiu neconvențional trebuie să te asiguri că toate cerințele oficiale sunt respectate. Cere ajutorul organizatorului care se ocupă de ceremonie și află ce acte sunt necesare. Specialiștii echipei Royal Palace Ballroom îți vor comunica dacă ai nevoie de anumite certificate pentru tine sau pentru nași.

Scapă de documentarea făcută cu privire la obiceiuri și tradiții obligatorii care se pretează religiei tale. Fie că este vorba despre persoana care oficiază cununia sau despre obiectele de care ai nevoie, Royal Palace Ballroom va ști către ce să te îndrume. Experiența acestor specialiști își va spune cuvântul. Iar ei îți vor oferi cele mai potrivite sfaturi, pentru a ajunge la rezultatul dorit de tine.

 

Totul va fi la superlativ într-o locație exclusivistă

Aceste două evenimente îți vor crea amintiri memorabile. Elementele luxuriante de la Royal Palace Ballroom te vor atrage și te vor determina să alegi această locație. Organizarea excepțională și serviciile premium te vor scăpa de cel puțin 80% dintre lucrurile de care ai nevoie pentru aceste două evenimente: cununia civilă și cea religioasă. Cu decoruri superbe, fresh, moderne și noi, de momentele tale speciale, imortalizate în fotografii profesionale, îți vei aduce aminte cu drag chiar și peste ani și ani. Mai mult, aici poți organiza și petrecerea de nuntă. Cu meniuri delicioase, muzică live și o atmosferă deosebită, distracția va fi una pe cinste.

 

 

Un asemenea eveniment 2 în 1 te va scuti de drumuri, de timpi de așteptare și va fi cu adevărat intim. Aceste două cununii trebuie să reprezinte echilibrul perfect între elementele sacre, cele religioase, dar și armonie și bucurie. Indiferent de obiceiurile și tradițiile de care vei ține cont, totul va ieși perfect. Lasă totul în grija echipei Royal Palace Ballroom și bucură-te de evenimente moderne și diferite.

0748 018 018

https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/

http://www.royalpalaceballroom.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0