Charlize Therone este disponibilă pentru întâlniri

Charlize Therone este disponibilă pentru întâlniri

Charlize Theron a afirmat că este singură şi că nu ar spune nu unei invitaţii în oraş. Actriţa sud-africană a negat astfel zvonurile apărute la începutul anului conform cărora avea o relaţie cu actorul american Brad Pitt, relatează contactmusic.net.

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu pentru emisiunea „Entertainment Tonight”, difuzată pe postul american de televizune CBS. Când a fost întrebată de viaţa ei personală, actriţa a răspuns că nu a mai fost într-o relaţie de mulţi ani şi a continuat spunând că este deschisă la întâlniri. „Cineva trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să iasă în faţă”, a afirmat aceasta, spunând că este „şocant de singură”. Declaraţia a fost susţinută, în glumă, de actorul canadian Seth Rogen, alături de care va apărea în filmul „Long Shot”. Acesta a exclamat „E disponibilă!”.

Care a fost ultima relație a lui Charlize Therone

Anterior, Theron afirmase că nu era interesată să îşi găsească un nou partener pe vremea când copii săi adoptivi – Jackson, de şapte ani şi August, în vârstă de trei ani – erau mici. Aceasta a admis, însă, că opinia ei se poate schimba pe măsură ce aceştia creşteau. „Nu era vorba de o luptă- era un caz în care chimia corpului meu şi mintea voiau să ajungă la stadiul în care eram 100% mulţumită de faptul că eram mamă”, a spus Charlize Therone.

Ultima relaţie a lui Charlize Theron a fost cu actorul american Sean Penn. Aceştia au fost împreună din 2013, dar s-au despărţit în iunie 2015. Cel mai recent film al actriţei este comedia „Long Shot”, care va fi lansată în Statele Unite ale Americii pe 3 mai.

COMMENTS

DISQUS: 0