Chec la tigaie – reteta super rapida!

Chec la tigaie – reteta super rapida!

Stufato,, Stufat ” preparat autohton cu specific italienesc
Restaurant Asiatic recomanda salata de urechi de lemn
Afla care este felul de mancare preferat al Denisei Tanase
3 rețete simple pentru Postul Sfintei Maria
Cum identificam carnea proaspata si de calitate

INGREDIENTE:

-6 linguri de faina;

-7 ouă;

– miere;

-3 linguri de ulei;

-1 pliculeț praf de copt (10 gr);

-2 prize de sare ( priza=cat iei cu degetele);

-vanilie – opțional.

 

MOD DE PREPARARE:

1.Bateți ouăle cu telul sau mixerul.

2.Adăugați  făina și amestecați bine.

3.Adăugați uleiul, sarea, vanilia și praful de copt. Amestecați până la omogenizare.

4.Turnați aluatul în tigaia cu ulei încins, acoperiți cu capac și gătiți checul, la foc mediu, până se rumenește, aproximativ 5-10 minute.

5.Întoarceți checul pe partea cealaltă, dacă suprafața este gata la 80-90%, și îl prăjiți încă câteva minute. (in functie de cum se coace,  trebuie intoars cand e tare deasupra)

6.Scoateți checul pe platou și îl acoperiți cu miere. Ulterior puteti adauga zmeura, fructe de padure si iaurt grecesc. La final puteti sa adaugati iar miere.

Iată cum arată checul.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

COMMENTS

DISQUS: 0