Cineastul american Quentin Tarantino, tată pentru prima dată

Cineastul american Quentin Tarantino, tată pentru prima dată

Grupul eSky cucerește al cincilea continent
Carucioarele Stokke au ajuns si la Cluj
Polipii nazali. Când este absolut necesară operația de polipi la copii?
Taxa de parcare în centrul Bucureștiului a crescut la 10 lei pe oră
Cărucioarele Stokke, în curând la Cluj

Cineastul american Quentin Tarantino şi soţia lui, Daniella, aşteaptă primul copil, informează People. Cei doi au transmis că sunt „foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil.

În vârstă de 56 de ani, Tarantino s-a căsătorit cu Daniella, în vârstă de 35 de ani, în luna noiembrie a anului trecut, într-o ceremonie intimă care a avut loc la Los Angeles. Anul acesta, la Festivalul de la Cannes, unde s-a aflat pentru a-şi prezenta cel mai recent film – „Once Upon a Time in… Hollywood” – el a vorbit despre pasul făcut: „Este un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum, de fapt, am aşteptat fata perfectă”.

Quentin Tarantino și-a cunoscut soția în 2009, dar s-au logodit 8 ani mai târziu

Tarantino a cunoscut-o pe Daniella, care este fiica interpretului şi compozitorului israelian Tzvika Pick, în 2009, când îşi promova filmul „Inglourious Basterds”.S-au logodit în luna iunie 2017, după o relaţie de un an, iar petrecerea din septembrie a fost o reuniune a distribuţiei din „Pulp Fiction”. Între invitaţi s-au numărat Bruce Willis, Samuel L. Jackson şi Uma Thurman. Aceasta este prima căsătorie pentru fiecare dintre ei.

COMMENTS

DISQUS: 0