Cleopatra și Edward în America Express: Dragoste și Provocări

Cleopatra și Edward în America Express: Dragoste și Provocări

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, s-au aventurat în competiția „America Express” în căutarea unor noi experiențe și provocări. Căsătoriți din august 2021, cei doi artiști au decis să-și testeze limitele și să vadă cum se descurcă într-o cursă plină de provocări prin America Latină. Însă, aventura lor nu a fost lipsită de momente tensionate și surprize neașteptate.

Cuplul și afacerea comună

Cleopatra și Edward nu au împărțit doar aventura din „America Express”, ci au avut și o afacere comună, o firmă înființată în timpul pandemiei, care se ocupa de activități de interpretare artistică. Cu toate acestea, afacerea lor nu a adus profituri substanțiale. Un aspect interesant este că Cleopatra Stratan a decis să nu-și schimbe numele de familie în Sanda, preferând să păstreze numele Stratan, cu care s-a făcut cunoscută. Această decizie nu a afectat relația lor și afecțiunea pe care o nutresc unul pentru celălalt.

Căsnicia și aventura la „America Express”

Cuplul a acceptat provocarea de a participa la „America Express” cu scopul de a-și întări relația și de a experimenta noi aventuri împreună. Deși aventura lor în America Latină a fost plină de momente dificile și provocatoare, cei doi artiști și-au arătat determinarea de a face față și de a evolua în cadrul competiției. Au avut parte de diverse provocări și de adversari de temut, inclusiv Iulia Albu & Mike, Giulia Anghelescu & Vlad Huidu și Alexia Eram & Aris Melkior.

Sursa Foto: Cleopatra Stratan, Instagram

Tensiuni și Nemulțumiri în Cuplul

În cadrul aventurii lor la „America Express” 2023, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au experimentat momente tensionate. Într-o ediție a competiției, Cleopatra i-a reproșat soțului său că se plânge constant, indiferent de proba pe care o aveau de înfruntat. De asemenea, în timpul antrenamentelor, Cleopatra s-a simțit deranjată când Edward a solicitat câteva minute de pauză, acuzându-l că nu își dedică suficient interes pentru pregătire. Ea a mai adăugat că Edward nu face eforturi semnificative pentru a ieși din zona sa de confort, avertizând că acest lucru ar putea afecta rezultatele lor în competiție. Aceste tensiuni au reflectat stresul și presiunea competiției, dar au demonstrat determinarea cuplului de a-și întări relația.

Întoarcerea și petrecerea

După eliminarea lor din competiție, Cleopatra și Edward s-au întors acasă și au organizat o petrecere la o piscină din afara Bucureștiului pentru a sărbători ziua lui Edward. Cei doi artiști s-au relaxat, au dansat, s-au bucurat de soare și au petrecut alături de prieteni. Chiar dacă au părăsit competiția într-un stadiu mai devreme, ei au demonstrat că pot sărbători și să se bucure de viață în ciuda provocărilor întâlnite în America Express.

Această aventură și afacere comună au fost doar încă un capitol în povestea de iubire a Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda. Căsătoria lor, deciziile legate de afaceri și participarea la „America Express” au demonstrat că sunt o echipă puternică și hotărâtă să facă față oricăror obstacole. În ciuda momentelor tensionate și a ciondănelilor, ei și-au consolidat relația și au revenit acasă mai puternici și mai uniți decât oricând.

COMMENTS

DISQUS: 0