Colaborare surpriza! Anamaria Petrisor si Dorian Popa au lansat piesa “Mi-e frica”

Colaborare surpriza! Anamaria Petrisor si Dorian Popa au lansat piesa “Mi-e frica”

Dupa ultimul single oferit cadou de ziua ei, Anamaria Petrisor continua sa ne faca surprize muzicale. De data aceasta artista lanseaza alaturi de Dorian Popa single-ul “Mi-e frica”.

 

Actiunea videoclipului se desfasoara la Spitalul de nebuni

Atat Anamaria cat si Dorian Popa sunt protagonistii unei povesti de iubire “nebune” dar si deliciose. Videoclipul este o parodie sexy a unui film de arta in regia Isabellei Szanto si ne dezvaluie o poveste de iubire atipica. Daca iubirea e un joc, atunci personajele o pot lua razna si devin pe rand doctori, pacienti sau asistenti ai unui azil de nebuni.

“Sunt tare mandra de acest proiect. Am lucrat impreuna cu o echipa super talentata si m-am bucurat ca Dorian Popa a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste asteptarile mele si cred ca am facut echipa buna. Sunt sigura ca o sa va placa si voua. Va provoc sa dati play pentru ca nu o sa regretati.” a declarat Anamaria Petrisor.

“ Sunt extrem de incantat de colaborarea cu Anamaria. <<Mi-e frica>> este o piesa foarte frumoasa, scrisa de ea. Am ramas placut surprins de faptul ca Anamaria este si compozitor. M-am bucurat sa scriu si eu strofa mea, alaturi de Serban Cazan.  Imi place foarte mult vocea Anamariei.  Este o fata talentata, frumoasa, are tot pachetul unui artist complet : voce, carisma si talent. Sper ca piesa sa aiba succes, deoarece toti prietenii mei au fost placut impresionati.” a declarat Dorian Popa.

 

 

Anamaria Petrisor si Dorian Popa au compus toate versurile

Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production si este compus de catre Anamaria Petrisor, Serban Cazan, Dorian Popa si Ana Stancu. Piesa este licentiata de catre Media Pro Music si o gasiti pe canalul de youtube a lui Dorian Popa.

Cei care au sprijinit acest proiect atipic a fost Centrul Medical “Dr. Furtuna Dan”. In echipa de styling a fost si Paul Balaneanu care s-a ocupat de hair, dandu-le un look crazy dar si sexy celor 2 vedete. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere si Reabilitare al Veteranilor si Veteranilor cu Dizabilitati din Targoviste, Dambovita.

COMMENTS

DISQUS: 0