Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti, anulate

Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti, anulate

Lara Fabian nu mai cântă la București. Artista și-a anulat concertele din cauza unei boli cu care a fost diagnosticată recent. Biletele achizţionate rămânând valabile pentru date care vor fi anunţate ulterior.

”Lara Fabian anunţă cu regret fanii despre amânarea concertului din Craiova din 17 noiembrie şi a celor din Bucureşti din datele de 18 şi 19 noiembrie din cauza unei infecţii pe care a contactat-o recent. Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, aşa cum anunţă chiar cântăreața”, conform unui comunicat.

Biletele rămân valabile, spectacolele urmând a fi reprogramate

Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situaţiei şi nu pot reconfirma datele la care evenimentele vor fi reprogramate. Ştirea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din Bucureşti, aceştia fiind în plină organizare a show-urilor.

”Cele două spectacole de la Sala Palatului din Bucureşti sunt vândute într-o proporţie mult mai mare decât cea prevăzută iniţial, fanii Larei aşteptând-o cu multă dragoste şi căldură. Aceştia şi-au arătat şi acum compasiunea faţă de Lara Fabian, care i-a anunţat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media”, precizează organizatorii, care îsi cer scuze în numele Larei Fabian.

Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunţate ulterior. Cei care doresc să îşi recupereze banii, se pot adresa agenţiilor de la care au cumpărat biletele.

 

COMMENTS

DISQUS: 0