Consiliera personală a lui Meghan Markle renunţă la job

Consiliera personală a lui Meghan Markle renunţă la job

Meghan Markle devine primul membru regal ce este luat in considerare la nominalizarile Premiilor Emmy
Apucăturile neortodoxe ale lui Meghan Markle
Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex
Este oficial! Meghan Markle va fi condusa la altar de Printul Charles
Celebritati ce ar putea sa fie prezente la nunta regala

Oamenii apropiați soției Prințului Harry încep ușor-ușor să o lase baltă pe ducesa de Sussex. Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, va renunţa și ea la jobul său după ce fosta actriță va naşte în primăvara anului viitor.

Cohen, în vârstă de 50 de ani, este poreclită „The Panther” (pantera, n.r.) datorită firii sale hotărâte. Ea a fost asistentă a reginei Elizabeth înainte de a începe să lucreze pentru prinţul Harry şi Meghan Markle. Informaţia privind plecarea ei din serviciul ducesei de Sussex a fost confirmată de The Times. Este a doua persoană din echipa lui Markle care renunţă la post în ultimele săptămâni.

Cu ce se ocupa consiliera lui Meghan Markle

Despre Meghan Markle se spune că este foarte dificilă şi o persoană cu care se lucrează greu. Cohen a lucrat în departamentul de comunicare şi a petrecut 17 ani lucrând pentru familia regală. Unul dintre rolurile ei este acela de a o învăţa pe Meghan Markle eticheta regală. De origine australiană, Cohen, care are trei copii, a ocupat un post lăsat vacant de Edward Lane Fox, iar prinţul Harry şi Meghan aparent şi-au dorit-o pentru acesta.

Asistenta personală a ducesei renunţă acum la post după aproximativ şase luni. „Sam va fi o mare pierdere”, a spus o sursă apropiată lui Meghan Markle.

Un alt ajutor al lui Markle, Melissa Toubati, în vârstă de 39 de ani, a demisionat recent. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Ea a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”. Toubati lucrase înainte pentru Robbie Williams.

COMMENTS

DISQUS: 0