Coronavirusul mortal – întâmplare sau experiment?

Coronavirusul mortal – întâmplare sau experiment?

Este știrea momentului în toată lumea! Epidemia masivă cauzată de coronavirus a determinat autoritățile chineze să pună în carantină mai multe oraşe. În plus, cazurile de îmbolăviri cu acest virus mortal sunt raportate în întreaga ţară, precum şi în mai multe ţări, printre care Mexic, SUA, Rusia, Japonia, Coreea, dar şi Hong Kong, Macao şi Singapore.

Apariția coronavirusului a fost documentată pentru prima oară în luna noiembrie 2019 și cu o săptămână în urmă, autoritățile chineze raportau aproximativ două sute de cazuri. Cu toate că ştirile despre epidemia din China fac prima pagină a ziarelor din toată lumea, sunt încă neclare efectele virusului, mortalitatea şi mai ales sursa lui – exceptând faptul că provine din Wuhan, unde se presupune că ar fi apărut în Piaţa de fructe de mare a oraşului din cauza animalelor sălbatice vândute sau sacrificate.

Cu toate acestea, există o coincidenţă care merită examinată, ce a fost semnalată şi de publicaţia Zerohedge.

Wuhan nu este numai locul din care a izbucnit epidemia, ci şi oraşul care găzduieşte un laborator biologic, a cărui poveste este controversată. În februarie 2017, Nature a scris un articol extins despre ceea ce a numit „laboratorul chinez pregătit să studieze cei mai periculoşi germeni patogeni din lume”

Așadar este o întâmplare sau un experiment care a trecut dincolo de ușile laboratoarelor?

COMMENTS

DISQUS: 0