Cosmin Cernat revine în televiziune .Ce mult s-a schimbat de când nu l-ați mai văzut

Cosmin Cernat revine în televiziune .Ce mult s-a schimbat de când nu l-ați mai văzut

Cosmin Cernat începe 2018 pe sticlă. El va prezenta ”Exatlon”, din 7 ianuarie, la Kanal D. Celebrul prezentator și producator de televiziune, el însuși pasionat de sport, va fi alături de „gladiatorii” unui nou reality, care se filmează în Republica Dominicană.

Cosmin Cernat va fi prezentatorul „Exatlon”, competiția care va debuta duminică, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, și care va fi transmisă din Republica Dominicană. Absolvent al Academiei Naționale de Educație și Sport și cu o experiență vastă în domeniul sportului, omul de televiziune a mărturisit că formatul i se potrivește mănușă.

„M-a atras la Exatlon faptul că totul e sută la sută adevărat. La fel ca și în sportul de performanță, acest format nu vinde iluzii! Și recunosc că dacă îmi era dor de ceva la Tv, acel ceva era partea sportivă, de comentariu și de tot ceea ce înseamnă sportul în viața noastră, a tuturor”, a spus Cosmin Cernat.

Jurnalistul și-a început cariera la TVR în 1996, după care a intrat în echipa Kanal D, în 2007, odată cu lansarea stației în Romania. A fost redactor-șef al știrilor sportive Kanal D, prezentator si realizator al emisiunilor „Fluier de start” și „Fluier final”. Cosmin Cernat a fost și comentator în domenii precum handbal, atletism, baschet, sporturi de iarnă. A fost comentator la șapte ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice și recompensat pentru activitatea sa de Asociația Profesioniștilor din Televiziune din Romania (APTR), în 2000. El și-a câștigat simpatia publicului după ce a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi prețul”, „Stele de 5 stele”, „Șatra”.

Vedeta tv trăiește în Canada

După Sărbătorile petrecute în Canada, acolo unde a ales să trăiască în prezent, Cosmin Cernat va merge direct în Republica Dominicană, pentru a intra în spiritul reality-ului pe care îl va prezenta începand din 7 ianuarie, la Kanal D. Este fericit că scapă de clima friguroasă din Edmonton, orașul în care locuiește.

„Îmi place să fac diving, dar și snorkeling. Aș sta cu orele în apă! De asemenea, mă atrage clima din Republica Dominicană. Acum, în Edmonton, sunt -30 de grade!”, a adăugat Cosmin Cernat.

Telespectatorii îl vor putea revedea din 7 ianuarie și vor vedea cât de mult s-a schimbat.

„Exatlon” este un reality revoluționar în care 20 de concurenti, zece vedete si zece oameni obișnuiți, vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție, rezistența psihică. Va exista un singur mare câștigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de Euro.

 

COMMENTS

DISQUS: 0