Cristina Spătar l-a vizitat din nou pe doctorul estetician! Ce intervenții și-a făcut artista?

Cristina Spătar l-a vizitat din nou pe doctorul estetician! Ce intervenții și-a făcut artista?

Conştientă cât de importantă este imaginea ei, Cristina Spătar trece frecvent pragul clinicilor de înfrumuseţare, mai ales înaintea unor evenimente ce implică aparate foto şi camere de luat vederi. Și-a făcut o serie de intervenții pentru revigorarea tenului şi pentru corectarea ridurilor, iar rezultatele, vă spunem noi, sunt extraordinare. De aproape, în realitate, vedeta arată mai bine decât pot transmite imaginile.

A sesizat că tenul ei nu mai avea hidratarea şi elasticitatea de dinainte, iar ridurile din zona nazogeniană se adânceau din ce în ce mai mult. Astfel, a apelat la medicul estetician Alin Bortolini pentru estomparea santurilor nazogeniene cu acid hialuronic Juvederm Volift. Procedura este în vogă printre vedete de la Hollywood precum Charlize Theron, Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Cameron Diaz.

,,Șanțurile nazogeniene sau nazolabiale se întind de la aripele nazale până la colțul gurii. Ele separă buza superioara de zona pomeților. De la colțurile gurii în jos, se continuă cu șanțurile melomentale. Evidențierea șanțurilor nazogeniene se realizează după vârsta de 30 de ani, din cauza scăderii volumului pomeților, scăderea elasticității cutanate (“căderea obrazului”) și a tonusului crescut al mușchilor feței. Mușchii de la nivelul buzei superioare și a coltului buzelor au rolul de a ridica și tracționa colțul gurii către lateral, accentuând șanțul nazogenian. Altfel, de-a lungul timpului, șanțul nazolabial se adâncește și se transformă dintr-un rid dinamic (evidențiat doar în timpul zâmbetului). Cel mai des utilizat agent de umplere este acidul hialuronic. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând astfel aspectul natural al zâmbetului. Rezultatele se văd imediat după injectare, iar riscul de reacții adverse este minim.”, a declarat dr. chirurg estetician Alin Bortolini.

„Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului (periocular), pe care doar domnul doctor mi-l poate executa frumos.”, a declarat roșcata.

Ridurile fac parte din viața noastră, ele nu vor ocoli pe nimeni, fie că sunt de expresie, fine, de suprafață sau mult mai adânci. Aceste amprente lăsate de timp pot fi totuși estompate sau diminuate, daca îți vei îngriji tenul ca la carte.

Aflăm de la dr. chirurg estetician Alin Bortolini despre estomparea ridurilor!

,,S-a demonstrat că botoxul (toxina botulinică) este un tratament eficient și sigur care poate reduce ridurile de expresie, din această cauză devenind în prezent tratamentul cosmetic cel mai căutat în lume! Toxina botulinică produce o relaxare musculară în zona injectată provocând dispariția sau ameliorarea ridurilor și cel mai important previne apariția formării noilor riduri și astfel prevenim îmbătrânirea pielii. Botoxul (toxina botulinica) este injectat direct in muschii din jurul ridurilor cu ajutorul unui ac foarte mic dupa folosirea unei creme anestezice  sau se poate aplica dispozitivul Coolsense de anestezie locala prin racire, astfel tratamentul nu va fi dureros ! Tratamentul dureaza câteva minute, iar rezultatele procedurii devin evidente in câteva zile (2-5 zile) si efectul dureaza 4-6 luni, dupa care muschii isi reiau activitatea treptat si tratamentul trebuie reinnoit.”

Estetica modernă pune tot mai mult accent pe volumetrie facială, iar pomeții și mandibula sunt esențiale. Astfel, o linie a mandibulei frumos definită este un semn de vigoare si tinerețe, precum a Cristinei Spătar.

Medicul cântăreței folosește o tehnică de injectare foarte precisă. Deși tratamentele injectabile nu sunt considerate dificile, ele necesită multă finețe și atenție la detaliu.

Avantajele intervenției?

-Efect ultra-rapid, mandibulă vizibil corectată imediat după injecție.

-Fără anestezie, fără durere, fără timp de recuperare.

-Efectul se menține timp îdelungat.

Prin conceptul de frumusețe integrată, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiză facială detaliată, se vor identifica zonele cu probleme și în aceiași ședință pot fi combinate mai multe intervenții de chirurgie estetică.

COMMENTS

DISQUS: 0