Cum arată Dacia Duster pickup

Cum arată Dacia Duster pickup

Dacia Duster pickup este cel mai nou și mai practic SUV românesc, dezvoltat de o companie de carosări auto. Privită din față, mașina arată ca un Duster obișnuit, dar în spate se vede cu ochiul liber că a suferit o transformare radicală.

Știrea despre noul SUV Dacia a apărut în presa străină online întâi pe site-ul motor1.com, după ce vehiculul a fost expus în cadrul IAA Hannover Commercial Vehicle Show.

Noul Duster are tracțiune 4X4

Dacia Duster pickup a fost dezvoltat pe platforma celei de-a doua generații Duster. După cum se poate observa, în față, designul a rămas același, dar în spate, a fost realizată tranziția la un pickup foarte spațios, robust și, în același timp, cu un aspect sportiv.

Modelul a fost realizat de Romturinigia, o companie de carosări auto care pare că a reușit o performanță chiar mai bună decât producătorul auto când vine vorba de schimbarea utilității unui model destinat inițial altor scopuri.

Dacia Duster pickup are, bineînțeles, tracțiune 4×4 și motorizare 1.5 dCi turbodiesel cu 110 cai-putere, deci este un SUV decent, care s-ar putea dovedi foarte practic pentru persoanele care au nevoie de o mașină utilitară puternică.

COMMENTS

DISQUS: 0