Cum arată o zi din viața artistei Sayra

Cum arată o zi din viața artistei Sayra

Pandemia a adus o serie de schimbări în viețile fiecărei persoane: de la obiceiuri mici pe care înainte abia le recunoșteam ca fiind bune sau rele până la nivelul locurilor de muncă. Însă tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți. Criza sanitară ne-a determinat să ne reorientăm toate activitățile de zi cu zi. De asemenea, ne-a determinat să punem și mai multă valoare pe spațiile noastre de locuit, ne-a făcut să ne reevaluăm relațiile și ne-a forțat să ne gândim la felul în care conectăm unii cu ceilalți.

Sayra, ca și ceilalți artiști se află într-o pauză muzicală din cauza pandemiei de coronavirus, dar frumoasa artistă nu duce lipsă de activități, mai ales că are planuri mari pentru viitor. Cântăreața a mărturisit cum arată o zi din viața ei de când și-a schimbat complet stilul de viață, dar și de ce îi este cel mai dor perioada aceasta.

„Îmi place să savurez în liniște o ceașcă de cafea sau un macaron, în timp ce îmi fac planuri pentru întreaga zi. Compun, am ședințe foto, citesc, înregistrez melodii noi și încerc pe cât posibil să îmi continui traseul muzical de până acum. Îmi doresc să evoluez pe toate planurile și să îmi surprind publicul cu melodii și concepte noi!”, a povestit frumoasa brunetă.

Dincolo de meserie, a fi un artist înseamnă să dedici timp, pasiune, talent și implicare. Să fii conștient că pe lângă imaginație, ai nevoie să înveți și să-ți perfecționezi tehnicile în fiecare zi.

Întrebată unde se vede peste zece ani, Sayra a declarat: „Pe o scenă mare, în faţa a 50.000 de oameni. Cu alte cuvinte, pe acelaşi traseu pe care-l urmez și acum, dar pe o pantă ascendentă. Sunt nerăbdătoare ca totul să revină la normal!”

Sayra, voce spectaculoasă descoperită recent de Marius Moga, cochetează cu cele două laturi artistice: muzica și designul vestimentar. Pe lângă faptul că Sayra are o voce minunată, ea a trecut și la statutul de compozitor. Artista își dorește cât mai multe colaborări și ca muzica ei să ajungă la sufletele oamenilor.

Pentru a afla cele mai noi informații, urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare:

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0