Cum este să fii cel mai mare instagrammer? 5 milioane de fani – interviu cu Onur Osman

Cum este să fii cel mai mare instagrammer? 5 milioane de fani – interviu cu Onur Osman

Onur Osman este românul cu cel mai mare număr de urmăritori internaționali și cu cea mai amplă recunoaștere internațională. În acest an, designerul excentric Onur Osman atinge cifra de peste 5 milioane de fani.

În palatul lui din Calea Victoriei, Onur Osman ne-a primit pentru un scurt interviu despre cum este să fii sub lumina reflectoarelor și cum este să știi că zi de zi milioane de tineri din întreaga lume primesc îndrumările de viață, sfaturile de modă și stil sau recomandările artistice, culturale sau muzicale de la cel mai mare designer român.

5 milioane de urmăritori în 2024

„5 milioane este o cifră foarte mică la nivel internațional. Suntem 8 miliarde de oameni, iar tinerii urmăresc mereu oamenii care au ce oferi, care inspiră, care sunt modele sociale și morale autentice. Eu până la 50 de milioane, voi continua să cred că este loc pentru tot mai mulți urmăritori pe conturile mele”, ne spune Onur Osman.

Designerul ne ridică mereu standardele la nivelurile lumii mari a fashionului și a industriei beauty, astfel că trebuie să ținem pasul cu adevărații designeri odată cu Onur Osman.

Onur Osman ne amintește că țara noastră este mică și că are preponderent designeri mici, care au scandaluri ce nu ar putea niciodată să le permită accesul la marea lume fashion. Astfel, sub 2 milioane de urmăritori niciun designer nu poate fi considerat parte din marea industrie a modei, dincolo de orice scandaluri și asocieri dubioase. O personalitate artistică și culturală este un model social, și niciodată o persoană care are o viață personală scandaloasă sau un trecut bizar.

Ce îl costă celebritatea pe Onur Osman

Onur Osman ne-a explicat că celebritatea în sine este o prosteală balcanică, dacă nu are în spate luxul și cultura unui statut financiar superior. Doar în țările sărace celebritățile fac reclame la produse de igienă sau trăiesc part-time din alt job decât cel de bază.

Costul celebrității nu există pentru Onur Osman, ci costul muncii adevărate, conștiinței curate pentru efortul depus și o viață personală și de familie așezate, care sunt condiții  fundamentale ale oricărui om bogat interior și exterior de oriunde din lume.

Onur Osman ne-a descris că el nu își dorește celebritate, ci întotdeauna bani, care să îi permită liniștea personală și liniștea oamenilor care  lucrează pentru el de pe mai multe continente. Costul real al celebrității reprezintă pentru Onur Osman resursele financiare necesare pentru a asigura o oază de bine, de normalitate și de frumos în jurul lui. Fițele, cum ne amintește deseori designerul, sunt pentru săraci, parveniți sau pentru oameni răi. Un om bun, care are tot ce îi trebuie, trăiește o viață liniștită, este bun cu oamenii din jurul lui și nu simte niciodată nevoia de a avea mofturi și fițe.

COMMENTS

DISQUS: 0