Cum planifici nunta în 2024 după ce ai fost cerută în căsătorie?

Cum planifici nunta în 2024 după ce ai fost cerută în căsătorie?

Tocmai ţi s-a adresat cea mai importantă întrebare din viaţa sentimentală şi ai răspuns afirmativ? Înseamnă că eşti în punctul în care poţi deja să te gândeşti la nuntă: planificarea ei începe, de cele mai multe ori, din vreme, ca să te asiguri că tot ce vrei devine realitate. Consultanţii de la Royal Palace Ballroom, „Top Wedding Location”, potrivit Galei Health, Beauty and Lifestyle, au cuprins întregul proces în trei paşi simpli! Iată ce presupune drumul de la momentul unic al primirii inelului de logodnă, până la începerea planurilor de nuntă în 2024!

Cum planifici nunta în 2024 după ce ai fost cerută în căsătorie?

1. Alege sezonul, bugetul şi lista de invitaţi!

Există câteva elemente de bază de la care să porneşti în planificarea unei nunţi de vis în 2024. Primul pas ar fi stabilirea unui buget. Banii de care dispui îţi oferă perspectiva întregului eveniment. Poţi căuta pe Internet diverse calculatoare de buget, care îţi oferă o direcţie mai clară cu privire la ce poţi şi ce nu poţi cumpăra pentru ziua cea mare.

„Având în minte o sumă clară, mirii pot începe să se gândească şi la invitaţi. Numărul lor dictează, ca într-un lanţ, şi următorii paşi. În funcţie de câţi oaspeţi aveţi, puteţi opta pentru o sală mai încăpătoare sau mai puţin încăpătoare. Alegeţi apoi un sezon, mai degrabă decât o dată fixă. Observăm că cei mai mulţi miri sunt deschişi compromisurilor, atât timp cât cei mai apropiaţi prieteni şi familia le pot fi alături la marele eveniment.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Fiţi flexibili şi priviţi întotdeauna partea plină a paharului: sunt miri care vor să se căsătorească mai repede, astfel că de la o zi de weekend, ajung la o ceremonie în timpul săptămânii, care vine la pachet cu economii, furnizori mai liberi, plus concediu de la locul de muncă!

2. Caută locaţia perfectă pentru voi!

Ulterior, începe căutarea locaţiei pe care o doreşti. Consilierii de la Royal Palace Ballroom îţi pun la dispoziţie un spaţiu 2 în 1, care împacă şi invitaţii fumători, şi pe cei cei nefumători.

„Beneficiem de o sală generoasă de 350 de locuri, precum şi de o grădină şi de un spaţiu cu piscină, locuri versatile, pentru orice gust. Salonul de evenimente trebuie să fie… o stare! Să le transmită mirilor o vibraţie şi o energie anume, cu care ei să rezoneze. Acest lucru ne indică faptul că alegerea finală a fost una corectă.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Căutarea locaţiei poate începe online, însă întotdeauna trebuie să aibă loc şi fizic: de multe ori, pozele nu pot reda grandoarea unui spaţiu sau, din contră, lipsurile, aşadar fii cu băgare de seamă.

„Recomandăm mirilor să rezerve locaţia de nuntă cu un an înainte de marele eveniment, în special dacă au în plan o petrecere de vară. Sezonul cald este cel mai căutat pentru nunţi, prin urmare cererea poate depăşi oferta.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

3. Nu uita de furnizori!

Poţi să te relaxezi după ultimul pas din cei trei extrem de importanţi: antamarea furnizorilor. Dacă unul nu este disponibil, nu te îngrijora, ai o mulţime de opţiuni din care să alegi. Pe de altă parte, nu trebuie să te bazezi pe aspectul ăsta: cu cât se apropie sezonul nunţilor, cu atât plaja de variante se reduce.

„Cei care vor să îşi ia această grijă de pe umeri, pot apela la un wedding planner, specialist în organizarea nunţilor, care deţine toate contactele necesare din domeniu. Un wedding planner oferă garanţia unei experienţe personalizate, de la primul contact şi până la evenimentul propriu-zis.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Recomandări de furnizori pot veni inclusiv de la prieteni care s-au căsătorit recent. Şi recenziile de pe Internet se dovedesc utile pentru viitorii miri.

Lasă evenimentul tău în seama specialiştilor de la Royal Palace Ballroom! Descoperă locaţia de nunţi în Tunari, judeţul Ilfov, pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

Pentru informaţii suplimentare, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0