Cum sa ai parte de o terasa de vis iarna? Optiuni de design, dar si de eficienta termica.

Cum sa ai parte de o terasa de vis iarna?  Optiuni de design, dar si de eficienta termica.

Când spui cuvântul terasă, gândul îţi zboară automat la vară, însă de ce nu te-ai putea bucura de o privelişte minunată şi iarna? Terasa de vara versus Terasa de iarna? De ce nu ambele? Este posibil sa ai o terasa pe care sa o poti folosi in orice anotimp, fara probleme cu o pergola retractabila si inchiderile din sticla securizata.

Poți transforma terasa pe care o folosești vara în cel mai minunat, confortabil, primitor și călduros loc în timpul iernii, cu pergole bioclimatice.

Căldură, pereţi din sticlă, o lumină difuză şi un peisaj alb-strălucitor în jur pe care să îl poţi admira în timp ce îţi bei cafeaua – o viziune uşor de îndeplinit! Deci, iată cum să ai parte de o terasă de vis iarna!

Cu ajutorul specialistului nostru Emil Preda, reprezentantul companiei Vega Prod Sistem aflam beneficiile pergolei retractabile pe timp de iarna.

,,Pergolele bioclimatice sunt mult mai rezistente şi mai potrivite iernilor cu multă zăpadă!”-Emil Preda

Factorii externi nu afecteaza!

,,Datorită sistemului de închidere cu lamele din aluminiu care se rotesc şi se retrag, nu va mai trebui să îţi faci griji dacă ninge peste noapte, deoarece poate suporta o greutate de până la 200 kg/mp de zăpadă. Apa se scurge în jgheaburi şi prin stâlpii de susţinere până la suprafaţa de colectare a apei , aşadar nu se va inunda terasa.”

Izolare termica

,,Pergola bioclimatică este executata din aluminu extrudat, vopsit în câmp electrostatic pentru o rezistenţă îndelungată a materialului şi vopselei. Din punct de vedere termic poţi opta pentru umplerea lamelelor cu spumă poliuretanică, fapt ce îţi va asigura o retenţie termică mai mare pe timp de iarnă.”

Izolare fonica

,,Ca sa te bucuri de cat mai mult confort in interiorul terasei tale atunci cand iei micul dejun sau te relaxezi citind o carte, este important ca sunetele din exterior sa se resimta cat mai putin. Asadar pergola bioclimatica indeplineste aceasta functie.”

Accesorii, automatizare

,,O pergolă bioclimatică nu este doar practică și rezistenta, ea oferă și un ambient de vis prin luminile și fundalul muzical ce se pot atașa și regla în intensitate. Este foarte ușor de folosit prin aplicația mobilă (opțională) și telecomanda cu care ajunge la tine, și practic, o poți deschide și închide oricând exact așa cum îți dorești.”

Sistem de umbrire

,,În funcţie de locaţia în care este amplasată terasa şi de ceea ce îţi doreşti, o poţi închide cu sticlă securizată şi o poţi dota cu un sistem de umbrire zipscreen ce va oferi confortul necesar atunci când soarele este prea puternic la începutul şi sfârşitul zilei.”

Spatiu pentru depozitat

,,Poate reprezenta un spatiu pentru plante sau pastrarea unor alimente peste iarna.”

Siguranta

,,Deoarece terasa este unul dintre punctele de acces in interiorul locuintei. O terasa inchisa reprezinta un factor de siguranta si intimitate.”

,,Invitatii sau prietenii tai se pot relaxa sau sa serveasca masa ori cafeaua într-un loc cald și primitor, cu priveliște de vis, în care se vor reîntoarce cu plăcere!”

Anul trecut brandul Vega Prod Sistem a fost premiat pentru „Cel mai bun brand de uși și ferestre premium” din Romania.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti apela la numerele de telefon:

0760273174, dar si la adresa de email [email protected]

www.vegaprod.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0