Cum să ai un trup exotic ca în Brazilia – totul despre liftingul brazilian

Cum să ai un trup exotic ca în Brazilia – totul despre liftingul brazilian

Brazilia este o adevărată aventură exotică, un paradis pe care mulți își doresc să îl vadă cu ochii lor. Să vizitezi această țară este o fericire ce îți inundă ființa și creează amintiri de neuitat. Acolo se trăiește diferit, acolo se vibrează, acolo ajungi altul și te întorci cuprins de energie, doar pentru a dori să revizitezi cândva acele tărâmuri. Este țara carnavalelor de la Rio, a culorilor puternice și a trupurilor bine conturate și bronzate.

Cine nu își dorește să arate măcar puțin ca dansatoarele de samba?

Ei bine, există o soluție! Lifting-ul brazilian de fese (mărirea feselor cu grăsime proprie) este una dintre cele mai folosite proceduri chirurgicale ale vedetelor internaționale.

„Prin procedura de lifting brazilian de fese pot sculpta proporțiile întregului corp. Rezultatul este un trup bine proporționat, în formă de clepsidră, cu o talie mai mică și un posterior mai conturat, așa cum își doresc multe femei”, declară domnul dr. Bortolini Alin, medic specialist chirurgie plastică.

Intervenția de lifting brazilian de fese are un dublu avantaj: îngustarea taliei și mărirea feselor. Prin lipoaspirație se elimină depozitele nedorite de grăsime de la nivelul abdomenului, flancurilor, șoldurilor, coapselor etc. Grăsimea recoltată se procesează și se reinjectează la nivelul feselor pentru a le da volum, fermitate, pentru a le rotunji și a le ridica.

Procedura nu este o metodă de tratare a obezității, ci este o intervenție chirurgicală de modelare și conturare a corpului. Este ideal ca pacienta să fie tânără și să aibă o bună elasticitate a pielii. Este important de știut că zonele unde se va injecta grăsimea trebuie să fie supracorectate (se injectează mai mult inițial) pentru că, în cele mai bune condiții circa 60 % din celulele adipoase transplantate vor supraviețui.

Rezultatul final este evaluat la trei luni după intervenție.

Care sunt avantajele unui lifting brazilian spre deosebire de implantul de fese?

  • Lipsa complicațiilor care pot să apară în urma implanturilor de silicon: infecții, schimbarea poziționării, vizibilitatea implantului etc;
  • Recuperare mai rapidă și mai puțin dureroasă;
  • Cicatrici foarte mici (2-3 mm);
  • Rezultat natural – folosind grăsimea proprie;
  • Eliminarea grăsimii în zonele unde aceasta este în exces.

 

Dacă îți dorești să faci o schimbare, Dr. Alin Bogdan Bortolini, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Estetică, fondator al clinicii Be Perfect, îți poate veni în ajutor. Este absolvent al Facultății de Medicină UMF „Carol Davila” București, iar perfecționarea lui în acest domeniu a avut loc în centre de prestigiu din București: Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Carol Davila și Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri.

În cadrul galei „I Success – Bărbați de succes” 2020, Dr. Alin Bortolini a primit premiul pentru excelență în medicina estetică.

 

COMMENTS

DISQUS: 0