Cum să conduci o afacere de succes în 2021. Află de la managerul clinicii Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brândușescu

Cum să conduci o afacere de succes în 2021. Află de la managerul clinicii Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brândușescu

Intervențiile estetice vor fi întotdeauna la mare căutare printre femeile care își doresc să oprească timpul în loc ori să arate din ce în ce mai bine, așa că este important ca ele să aleagă o clinică estetică unde își pot face intervențiile în siguranță. Iar premiile pe care le-a primit clinica Beauty Art Aesthetics de-a lungul timpului vorbesc fără doar și poate. În plus, printre persoanele publice care frecventează clinica se numără Prințesa Lia, Elena Ionescu ex-Mandinga, Francisca, Andreea Antonescu, Maria Simion, Elena Merișoreanu, Daniela Crudu și sora ei, Ana Maria și Eugenia Șerban.

Prințesa Lia a optat pentru un tratament revoluționar pentru scalp și a făcut mezohair; Francisca a făcut lipoliză pentru topirea țesutului adipos și și-a corectat ridurile; Elena Ionescu a efectuat o serie de tratamente pentru ten din dorința de a scăpa de cicatricile post acneice, în timp ce Elena Merișoreanu a făcut injecții cu botox pentru estomparea ridurilor. Actriței Eugenia Șerban i s-a recomandat rejuvenare facială cu plasmă îmbogățită cu trombocite și baby botox pentru ridurile fine. Iar Andreea Antonescu a apelat la slimming face.

Dar cum poți să conduci o clinică de succes în 2021?

„După un an plin de provocări pe toate planurile, am revenit cu forțe proaspete și cu tratamente în vogă. Siguranța pacientelor este pe primul loc, așa că am luat măsuri în plus pentru a le oferi confortul de care au nevoie. Nimic nu stă în calea unui om hotărât! Cea mai importantă lecție este cea a curajului; în momentul în care nu mai vrei să inovezi deoarece ești confortabil în poziția ta, este finalul tău ca om și curând al afacerii pe care o conduci. Trăim într-o lume în permanentă mișcare, totul crește și se dezvoltă, cei care se opresc sunt uitați. Criza pandemică nu a schimbat cu mult regulile în acest domeniu, doar le-a făcut mai rigide și totul s-a mișcat mai repede. Îmi doresc să continui pe aceeași pantă ascendentă ca și până acum.” ne-a declarat Mădălina Brândușescu, managerul clinicii Beauty Art Aestetics.

Pentru detalii, informații și programări:

 

COMMENTS

DISQUS: 0