Corp sculptat, fără regimuri chinuitoare! Descoperă Eximia, aparatul momentului în materie de remodelare corporală!

Corp sculptat, fără regimuri chinuitoare! Descoperă Eximia, aparatul momentului în materie de remodelare corporală!

Urmează luna femeii, iar dacă doriţi să vă faceţi un cadou pentru starea voastră de bine, venim cu soluţia! Ce aţi spune dacă aţi afla că puteţi slăbi localizat în scurt timp și fără efort? Sau că pielea voastră poate să îşi recapete fermitatea mai repede decât v-aţi aştepta? Totul este posibil prin intermediul unui singur echipament inovator care înlocuieşte intervenţiile estetice!

Eximia este cel mai popular tratament la ora actuală în ceea ce priveşte tonifierea facială şi remodelarea corporală. Andreea Iutiş, expertă în frumuseţe, fondatoare a brandului Happy Lashes şi a salonului Andreea Iutiş Beauty Concept, a introdus cea mai nouă versiune a terapiei, Eximia HR77 Platinum Anniversary, în portofoliul de servicii nu doar pentru a răspunde cererii de pe piaţă, ci şi datorită rezultatelor remarcabile, dovedite clinic şi internaţional, care pot fi obţinute cu ajutorul acestei tehnologii. În rândurile următoare, ne va explica în ce constau tratamentele cu Eximia, pentru a înţelege succesul de care se bucură la nivel mondial.

 

 

UN SINGUR APARAT, 22 DE TIPURI DE TRATAMENT

 

Aparatul Eximia, premiat în mai multe rânduri, a început să cucerească tot mai multe românce în ultimii ani. Este un concept tehnologic care conţine toate secretele pentru a obţine frumuseţea dorită. Şapte tehnologii revoluţionare s-au unit pentru a crea Eximia de astăzi. Vorbim despre un aparat care înglobează mai bine de 20 de tratamente.

Andreea Iutiş, fondatoare Happy Lashes şi a salonului Andreea Iutiş Beauty Concept:: „Orice tratament de acest tip presupune o etapă esenţială, cea de diagnoză, pentru a stabili nevoile fiecărei cliente. În funcţie de necesităţi, putem efectua mai multe tipuri de tratamente precum cele corporale, care urmăresc slăbirea, liftingul sânilor, distrugerea celulitei sau tratamente faciale, care urmăresc liftingul.”

Procedurile sunt non-invazive, deci nu implică nici durere, nici recuperare. Aparatul acţionează direct asupra celulelor adipoase. Pe lângă faptul că elimină excesul de grăsime, clientele iubesc tratamentele Eximia şi pentru că ajută la ameliorarea vergeturilor şi la tratarea retenţiei de lichide. În plus, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină periferică, previne îmbătrânirea celulelor şi reface elasticitatea şi tonusul pielii cu până la 80%.

 

LIPOSUCŢIE FĂRĂ OPERAŢIE

Aparatul mai este numit şi „Liposucţie fără operaţie”, căci poate reduce cu până la cinci centimetri zona tratată, în cadrul unei singure şedinţe. De altfel, unul dintre cele mai mari beneficii ale aparatului revoluţionar este reprezentat de rezultatele vizibile încă din start, fără efort.

Andreea Iutiş, fondatoare Happy Lashes şi a salonului Andreea Iutiş Beauty Concept: Prin programul şapte centimetri în şapte zile se pot pierde într-o săptămână de tratament chiar şi şapte centimetri în zona lucrată.”

 

NOILE TEHNOLOGII ADUSE DE EXIMIA HR77 PLATINUM ANNIVERSARY

Andreea Iutiş a optat pentru cel mai nou model Eximia, din dorinţa de a le oferi clientelor tratamente cu efecte care se păstrează în timp. Ce aduce nou Eximia HR77 Platinum Anniversary?

Andreea Iutiş, fondatoare Happy Lashes şi a salonului Andreea Iutiş Beauty Concept: Prin vibraţiile pe care le include, ajută la obţinerea unor rezultate mai eficiente şi mai rapide, stimulând microcirculaţia şi reuşind să tonifice ţesutul. În plus, eloctroporaţia şi radiofrecvenţa stimulează producţia de colagen şi de elastină chiar şi în zonele mai dificile.”

 

CÂT DUREAZĂ O ŞEDINŢĂ CU EXIMIA

Puteţi apela la acest tratament pentru tratarea unei zone sau a mai multora. De pildă, în zona coapselor, procedura poate dura până la patruzeci de minute. În cazul coapselor şi a abdomenului, tratamentul se va întinde pe o întreagă oră. Există şi câteva recomandări de care trebuie să ţineţi cont înainte şi după şedinţe.

Andreea Iutiş, fondatoare Happy Lashes şi a salonului Andreea Iutiş Beauty Concept:

„Nu ingerați alimente grele cu o oră înainte de sedința de tratament, precum și cu o oră post tratament. De asemenea, este recomandat ca după efectuarea unei ședințe să consumați lichide și sa aveți o scurtă sedință de mișcare ușoară (de pildă, 10 minute de mers pe jos).”

 

CUM TE MENŢII DUPĂ TRATAMENTELE CU EXIMIA?

În general, specialiştii recomandă cam trei şedinţe pe săptămână, pentru rezultate optime. Ulterior, pentru menţinerea lor, va trebui să efectuaţi un tratament pe săptămână.

Andreea Iutiş a pregătit o listă şi cu alte recomandări esenţiale pentru rezultate care se păstrează pe termen lung: Eximia asigură doar reconturare, pe scurt, pentru pierdere în greutate trebuie să apelaţi la proceduri individuale. În altă ordine de idei, trebuie să consumaţi alimente bogate în Omega 3 şi în vitamine, pentru o piele tânără şi frumoasă. Nu uitaţi nici de hidratare. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât se vor menţine mai bine rezultatele.

 

 Echipa Andreea Iutiş Beauty Concept vă poate ajuta să vă simţiţi bine în propria piele, cu ajutorul tratamentelor personalizate, cu rezultate pe loc!

Pentru progamări la aparatul momentului, Eximia, sunaţi la numărul de telefon:  0720 480 660

Pe site-ul oficial al salonului fondat de Andreea Iutiş din iubire pentru frumos puteţi urmări rezultatele celor mai în vogă proceduri, pornind de la extensiile de gene şi până la micropigmentare ori proceduri de remodelare corporală!

http://www.andreeaiutis.ro/

https://www.instagram.com/happylashesro/

COMMENTS

DISQUS: 0