Cum slăbești rapid după Sărbători

Cum slăbești rapid după Sărbători

Noul trend pentru mămici „Mommy Makeover”
Martie este luna dedicată luptei împotriva cancerului colorectal.
Contureaza-ti corpul cu ajutorul lipoaspiratiei
Fructele permise și interzise bolnavilor de diabet
Ce este virusul Eva și cum afectează femeile

De la cârnaţi, sarmale şi salata boeuf și până la bucăţi de morcov, suc de portocale şi salata de fructe se pare că drumul este foarte scurt. Cine nu a fost chiar cumpătat la mesele de Crăciun şi Revelion simte acum nevoia să dea iama într-o grădină și să o țină numai pe salate și sucuri proaspăt stoarse.

Cei care au mâncat prea mult de sărbători acum vin să bea sucuri naturale. În special cele bazate pe citrice care ne ajută la dizolvarea grăsimilor, cred că în perioada asta a fost abundenţă de grăsimi pentru toată lumea. Avem tot ce înseamnă citrice”, mărturisește un manager al unui magazin de profil. Alţii merg pe varianta mâncărurilor uşoare şi aleg din piaţă zarzavaturi şi brânzeturi.

Dieta trebuie ținută doar câteva zile

Mulţi preferă însă, în continuare, fast food-urile. Şi nu sunt puţini cei care recunosc că au avut mese îmbelşugate de sărbători şi nu s-au simţit prea bine.

„Încercăm să mâncăm mai mult crud, deci fără arsură, fără grăsimi. Deci, fibre, proteine uşor de digerat, cum ar fi un pui, un peşte. Şi cam atât până când măcar greutatea şi tranzitul intestinal revin la valorile dinaintea sărbătorilor”, explică Cristian Mărgărit – consultant în nutriţie şi fitness

Nici dietele sau curele cu sucuri pentru detoxifiere nu trebuie să dureze însă mai mult de câteva zile, spun medicii.

COMMENTS

DISQUS: 0