Cursuri individuale de extensii de gene cu Doina Ilie

Cursuri individuale de extensii de gene cu Doina Ilie

Extensiile de gene sunt alternativa la produsele de machiaj care fac ochii mari și luminoși. În ultimii ani, femeile, indiferent de vârstă, au început să opteze pentru varianta comodă de a-și aplica gene permanente în locul clasicului rimel. Doina Ilie este lash artist și le învață și pe tinerele care își doresc o carieră ca a ei să o obțină învățând ultimele tehnici.

“Pasiunea pentru extensiile de gene a început din curiozitatea de a face un curs și de a testa dacă această meserie este sau nu pentru mine. În urma primului meu curs, cu multă ambiție și practică zilnică am reușit să realizez că acest domeniu este chiar unul care mă atrage. M-am perfecționat participând la diverse cursuri și seminarii și după aproximativ doi ani și jumătate de experiență am fost ofertată de o academie cunoscută din București care mi-a propus să lucrez ca trainer. Ulterior am decis să mă desprind de academie și am organizat chiar eu cursuri individuale. Cursul se potrivește perfect fiecărei persoane și îmi permite mie ca trainer să mă adaptez nivelului fiecărei cursante”, a mărturisit Doina Ilie.

Cursurile de extensii de gene durează 3 zile

În cadrul cursului individual se învață cele trei tehnici de bază ale extensiilor de gene, respectiv 1D , 2D și 3D. Cursurile se desfășoară pe o perioada de trei zile. În fiecare zi, cursantele învață câte o tehnică, care cuprinde atât probă de teorie, cât și practică.  Doina Ilie lucrează cu fiecare cursantă în parte. Tinerele vor învața pașii de pregătire pentru procedură, aplicarea în sine pentru fiecăre tehnică în parte, metoda de întreținere a extensiilor de gene, informații despre produse și recomandări. Pe lângă toate acestea, cursantele vor primi  sfaturi de Lash-marketing, strategii de promovare, fotografierea corectă a lucrărilor, păstrarea clientelor.

La finalul cursului se oferă diplomă de Lash Stylist care atestă cele trei tehnici învățate, suport de curs  și 30 %discount la achiziționarea de produse. Alege cursul indvidual al Doinei Iliei și beneficiezi de toată atenția în cadrul acestuia.

COMMENTS

DISQUS: 0