Dan Petrescu Dezvăluie Situația Transferurilor lui Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj

Dan Petrescu Dezvăluie Situația Transferurilor lui Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj

CFR Cluj Încearcă să Își Întărească Echipa

CFR Cluj este pe cale să finalizeze două transferuri importante, aducându-i pe Juan Bauza și William Baeten sub formă de împrumut de la FCU Craiova. Aceste mutări au fost anunțate încă de miercuri, însă confirmarea oficială întârzie să apară.

Detaliile Transferurilor

Ioan Varga, patronul CFR Cluj, și Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, au anunțat că cei doi jucători sunt doriți de Gigi Becali la FCSB, dar sunt pe punctul de a se alătura echipei din Gruia. Deși discuțiile sunt avansate, antrenorul Dan Petrescu a clarificat că, în acest moment, nu există un acord finalizat.

Declarațiile lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a subliniat că nici Bauza, nici Baeten nu sunt încă jucătorii CFR-ului. „Bauza nu este jucătorul lui CFR, este jucătorul Craiovei și n-am ce să zic de el. Nu e jucătorul nostru! Nu e nicio înțelegere. El trebuie să vină la pregătire,” a declarat Petrescu. Antrenorul a adăugat că jucătorii trebuie să își dorească cu adevărat să vină la CFR Cluj și să fie pregătiți să dea totul pe teren.

Ce Urmează pentru Bauza și Baeten

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, dorește fie să îi păstreze pe cei doi jucători, fie să îi împrumute la CFR Cluj. „Ei trebuie să meargă la echipa lor. Patronul lor le va propune cred să meargă la CFR Cluj, după care mă vor suna, duminică sau luni. Vedem ce decizie se ia și ce vor și ei,” a spus Petrescu. Antrenorul CFR-ului a fost clar că nu își dorește jucători care nu sunt pe deplin dedicați echipei.

Situația Actuală a Jucătorilor

În sezonul trecut, William Baeten și Juan Bauza au fost printre cei mai căutați jucători din SuperLigă. Patronul FCU Craiova a primit oferte pentru cei doi, dar negocierile nu s-au concretizat. După retrogradarea echipei în liga a doua, Baeten și Bauza și-au exprimat dorința de a părăsi echipa, nefiind dispuși să joace în eșalonul secund.

Viitorul Transferurilor

Rămâne de văzut dacă cei doi jucători vor ajunge la CFR Cluj sau vor alege să plece în străinătate. Decizia finală depinde de discuțiile care vor avea loc în următoarele zile și de dorința jucătorilor de a se alătura echipei clujene.

Transferurile lui Juan Bauza și William Baeten reprezintă o mișcare strategică importantă pentru CFR Cluj, dar succesul acestei mutări depinde de multe variabile. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă echipa lor va reuși să îi aducă pe cei doi jucători talentați în Gruia.

COMMENTS

DISQUS: 0