De ce Onur Osman trăiește în umbra camerelor

De ce Onur Osman trăiește în umbra camerelor

Vedete de carton și mici vedete auto-inventate se grăbesc la toate petrecerile de revistă, la premieri care mai de care mai fastuoase, la evenimentele glam ale momentului. Uneori am putea crede că o vedetă sau o celebritate trebuie să trăiască doar pentru evenimente și doar prin evenimente. Cel mai mare designer român, Onur Osman, ne explică adevărul din spatele scenelor mari ale lumii: nicio mare vedetă nu vrea să iasă din palatul sau din casa ei doar pentru a se da în spectacol.

Onur Osman ne șochează cu un adevăr puțin cunoscut dar, într-adevăr, nici marile vedete de la Hollywood nu se înghesuie la evenimente, dacă nu sunt METGALA sau galele de premii unde le este recunoscută activitatea.

Personalitățile care au bani suficienți pentru un trai decent, nu doresc să fie deranjate, pentru că își permit să stea liniștite, alături de familia lor, în confortul pentru care au muncit.

A fi important și a te crede important

A fi important, pentru Onur Osman, nu înseamnă să îți dai importanță prin prezența media sau prin fițele afișate pe Social Media. A fi important se măsoară în ochii omului de afaceri român prin conturile bancare și prin liniștea în care poți trăi viața de zi cu zi.

Departe de scandaluri, departe de ochii presei, cei mai importanți oameni din lume rămân tăcuți și necunoscuți de cei mai mulți dintre noi.

Discreția este măsura adevărată a succesului

Pornind de la exemplele celor mai bogați oameni ai lumii, pe care nu i-am recunoaște dacă i-am întâlni în vreun aeroport – pentru că nu poartă nici caftane lucitoare, nici pene în cap, și cu atât mai puțin își dau ochii peste cap la vreo coadă, Onur Osman a ales dintotdeauna să fie o personalitate discretă.

Creatorul nu participă la evenimente media, nu apare la petreceri pe care nu le organizează el însuși, și nici nu vrea să știe nimeni unde călătorește și când. Discreția este măsura succesului pentru Onur Osman, fiind și o confirmare a adevăratei valori interioare și a bogăției exterioare. Omul cu adevărat bogat își permite discreția și liniștea, ne amintește Onur Osman.

COMMENTS

DISQUS: 0