De ce să alegi o vacanță la munte?

De ce să alegi o vacanță la munte?

Dintotdeauna muntele s-a aflat printre destinațiile preferate pentru cei care doresc o escapadă. Peisajul dominat de verdeață rămâne în sufletul multora dintre noi. Fie că adori să schiezi, să practici mountain bike-ul sau să pornești în drumeție alături de familie ori prieteni, pe versanții înzăpeziți, muntele îți stă la dispoziție pe tot parcursul anului.

Astfel, muntele reprezintă oricând escapada ideală, nefiind afectat de sezonalitate, departe de agitație, chiar în inima naturii, iar amintirile create cu siguranță vor rămâne cu tine vreme îndelungată. Catalogul montan este destul de complex, iar multitudinea de hoteluri, pensiuni sau cabane prezintă o selecție foarte atractivă și accesibilă pentru toată lumea, natura fiind doar la o aruncătură de băț. Dacă ești în căutare de aventură, independență și intimitate, închiriatul unei cabane poate fi soluția ideală pentru a beneficia din plin de toată experiența montană.

O cabană este un refugiu rustic și discret, departe de orice surse de zgomot, perfectă pentru iubitorii de natură și aventurieri. Dacă îți dorești o experiență de neuitat chiar în inima munților, Cabana ViiLa Munte te așteaptă să-i descoperi secretele. Situată la poalele munților Călimani, la 20 de km de municipiul Toplița, cabana este înconjurată de peisaje de poveste, aer curat și relaxare, ideală pentru cei care doresc să lase orașul în urmă. În incinta cabanei se pot caza un număr total de 20 de persoane în cele șase camere și un apartament puse la dispoziție. Confortul nu lipsește, astfel că bucătăria este foarte bine dotată, iar zona de terasă în aer liber vor face această locație ideală pentru familiile sau grupurile de prieteni care doresc să aibă parte de timp de calitate împreună.

Zona munților Călimani găzduiește o serie de obiective turistice demne de vizitat, precum lacul Iezer, parcul Național Călimani, cascada Lomășița, toate aflându-se pe o arie de câțiva kilometri în jurul cabanei. Această zonă reprezintă o oază de relaxare, dar și de aventură, datorită activităților de agrement disponibile pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Sănătatea turiștilor care aleg să-și petreacă vacanța aici are numai de câștigat datorită modului activ pe care îl pot petrece.

 

„Trei anotimpuri pe an, cu siguranță, aș alege o vacanță la munte. Aici ai ce face în fiecare anotimp. Vara aș alege ambele variante (n.r. munte și mare). Vacanța la munte îți oferă în orice anotimp posibilități de agrement diverse: mișcare în aer liber, aer curat, liniște, intimitate, orice vacanță la munte se poate petrece într-un mod activ”, ne-a declarat managerul ViiLa Munte.

Este alegerea ta unde vrei să îți petreci timpul la munte, fie la hotel sau cabană, însă dacă am bifat aproape toate cerințele pe care le ai pentru următoarea ta vacanță, îți recomandăm să adaugi în bagaj o pereche de bocanci și o jachetă călduroasă. Muntele te așteaptă!

 

COMMENTS

DISQUS: 0