De ce să îți închizi terasa cu sticlă securizată?

De ce să îți închizi terasa cu sticlă securizată?

În acest moment, tehnologia a avansat atât de mult încât există o sumedenie de metode prin care îți poți închide terasa sau balconul. Trebuie doar să găsești echipa potrivită de profesioniști. Nu contează dimensiunea spațiului pe care vrei să îl transformi într-o oază de liniște potrivită pentru momentele tale de relaxare. Poți să optezi pentru PVC, lemn, aluminiu sau diverse combinații propuse de experții din domeniu. Însă cea mai în vogă variantă este sticla securizată care se remarcă printr-un aspect elegant și modern, prin greutatea redusă, un preț nu tocmai piperat și siguranța pentru toți cei care o folosesc. Cum ar fi dacă ți-ai bea cafeaua pe o terasă închisă cu sticlă securizată? Poate să reprezinte o doză incredibilă de relaxare chiar de la primele orele ale dimineții. În plus, pe timpul iernii permite păstrarea unei temperaturi decente, iar vara asigură un spațiu în aer liber care te va face să te simți ca la munte.

Cu o vechime pe piața românească de mai bine de zece ani, compania Vega Prod Sistem oferă cele mai bune opțiuni pentru a-ți crea un spațiu potrivit pe care să îl numești „acasă”.

Din punctul de vedere al specialiștilor Vega Prod Sistem, sticla securizată oferă o mulțime de avantaje:

Este de nouă ori mai rezistență decât sticla normală, făcând fără probleme față șocurilor, atât fizice, cât și celor generate de înghețul și dezghețul repetat;

 

Oferă o luminozitate perfectă în încăperi. Dacă se montează pe balcon, încăperile care au ieșire la acest balcon beneficiază de o cantitate mare de lumină naturală;

Este foarte sigură. În cazul în care se sparge, sticla securizată se dezintegrează în mii de bucățele de dimensiuni reduse, fără margini contondente care ar putea să provoace răni. Este rezultatul unei răciri rapide a sticlei în momentul producției, care asigură un echilibru perfect în interiorul materialului;

Arată foarte bine. Foarte mulți dintre utilizatori aleg sticla securizată pentru modul în care arată. Este un material deosebit de plăcut din punct de vedere estetic, ce conferă oricărui spațiu un design futurist și plăcut;

„Poate reprezenta o oază de relaxare în propria curte, un spațiu unde îți vei savura cafeaua dimineața, un refugiu în timpul ploilor, o zonă ideală pentru o masă cu familia ori cu prietenii sau un loc în care poți citi în liniște. Terasa cu sticlă securizată oferă toate aceste beneficii și nu numai”, declară Emil Preda, fondatorul Vega Prod Sistem.

Sticla securizată este un material complex, produs prin încălzirea la o temperatură de aproximativ 650 grade Celsius, punct în care aceasta începe să se înmoaie, urmată de o răcire rapidă, creând astfel o compresie puternică. Procesul de încălzire și apoi cel de răcire este efectuat electronic și influențează fundamental calitatea. Mai mult, sticla nu se demodează în timp aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat, indiferent că este vorba de zone comerciale sau rezidențiale.

https://www.facebook.com/VegaProdSistem/videos/2502329440061589

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: [email protected], www.vegaprod.ro.

 

COMMENTS

DISQUS: 0