Deea Maxer, cerută de soție la 10 ani de la nuntă

Soția artistului a împlinit 28 de ani

Deea Maxer, cerută de soție la 10 ani de la nuntă

Gest emoţionant al lui Dinu Maxer pentru soția lui. Cei doi formează un cuplu de zece ani, dar fostul component al trupei Axxa „a uitat” să fac toți pașii necesari unei cereri în căsătorie. Și-a luat acum revanșa, după 10 ani. De ziua brunetei, artistul i-a făcut o surpriză de proporţii când s-a așezat în genunchi și a întrebat-o emoționat pe Deea dacă acceptă să mai fie soția lui.

Deea a împlinit 28 de ani

Aniversarea de 28 de ani a Deei Maxer îi va rămâne brunetei mult timp în memorie. Partenera de viaţă a lui Dinu Maxer (42 de ani) a avut parte de cea mai frumoasă surpriză! În urmă cu doar câteva zile, la emisiunea lui Mihai Morar, artistul a cerut-o în căsătorie pe soţia sa şi şi-a motivat şi gestul. El a explicart că deşi cei doi sunt căsătoriţi din 2008, el nu i-a căzut în genunchi Deei pentru a o cere propriu zis de nevastă. Bruneta a fost extrem de emoţionată, pentru că nu se aştepta ca după atâta timp de la nuntă, soţul ei să facă asta.

„Acum 10 ani când am luat-o pe Deea de soţie am uitat să fac un gest. Nu am cerut-o! Deea, eu nu am făcut un lucru! Nu am pus genunchiul jos! La 10 ani, am trei inele pentru tine. Unul pentru că eşti o soţie extraordinară, al doilea pentru că ştii să fii ispită pentru mine şi al treilea pentru că eşti o mamă perfectă. Mai vrei să fii soţia mea în continuare?”, a spus  la fel de emoţionat şi Dinu Maxer.

„Da! Anul acesta ne reînnoim jurămintele. Vom face nuntă de 10 ani. Îi cerem domnului Lis să ne recăsătorească”, a mărturisit bruneta.

Deea şi Dinu Maxer au făcut nunta pe plajă, dar din păcate o furtună de nisip la malul mării le-a stricat evenimentul. Cei doi au încercat atunci să treacă peste capriciile vremii şi au continuat petrecerea cu invitaţii lor. Cei doi artişti sunt părinţii unui băieţel, Andreas, care luna aceasta va împlini şapte ani.

COMMENTS

DISQUS: 0