Deea Maxer și-a prezentat noul iubit

Deea Maxer și-a prezentat noul iubit

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer a făcut publică relația cu noul ei partener, Robert Drilea, postând prima lor fotografie ca și cuplu pe contul ei de Instagram.

După divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer nu a trecut prin perioade grele și și-a găsit rapid fericirea alături de Robert Drilea, un bărbat cu 3 ani mai tânăr decât ea. În ultimele zile, dansatoarea a început să se afișeze cu noul iubit pe rețelele de socializare, iar astăzi a postat prima fotografie oficială de cuplu pe Instagram, care a fost realizată la malul mării. Fanii au fost încântați de noua relație a Deei Maxer și au comentat pozitiv, spunând că este mult mai bine să fie cu cineva mai tânăr decât cu un „moșulică” cu care și-a pierdut adolescența.

Cei doi poartă aproape aceeași îmbrăcăminte și zâmbesc în poza. Într-o altă fotografie, Deea Maxer este surprinsă în brațele noului iubit, care îi oferă un trandafir roșu.

Fanii Deei Maxer au reacționat la vederea fotografiilor. Unii au comentat că este mult mai bine să fie cu cineva tânăr de vârsta ei decât cu bărbați mai în vârstă, cu care și-ar fi pierdut tinerețea. Un alt fan a lăudat curajul Deei de a se expune, afirmând că doar ea știe ce s-a întâmplat în casa ei.

Iată cum au reacționat fanii Deei Maxer pe Instagram:

Doar Dumnezeu are dreptul să judece… restul să-și vadă de casă și de familia lor, că nu știe nimeni de ce ai ajuns să fii fericită cu altcineva! (…)

Decât să stai într-o relație toxică sau care nu mai merge, e mai bine așa pentru voi? (…)

Sunteți frumoși! Pentru femeia din tine, viața acum începe… multă baftă! ❤️ (…)

Cam drăguți! Bravo, să vă meargă bine! (…)

Bravo! Viața merge înainte, doar voi știți ce a fost în familia voastră. Gura lumii niciodată nu o poți astupa, așa că trăiește-ți viața așa cum crezi tu că este mai bine. Bravo!

Cu toate acestea, există și comentarii negative și critici la adresa relației sale, din partea unor fani care consideră că Deea ar fi trebuit să își păstreze viața privată departe de ochii publicului, sau care pun sub semnul întrebării autenticitatea sau durata relației.

Indiferent de reacțiile fanilor, apariția publică a Deei cu noul său iubit a stârnit interesul și curiozitatea publicului, iar vedeta a avut parte de un val de atenție mediatică și de popularitate pe rețelele sociale.

Cu ce se ocupă noul iubit al Deei Maxer

Robert, iubitul Deei Maxer, este specializat în vânzări și achiziții auto și împărtășește o pasiune pentru motociclete. Dansatoarea l-a prezentat deja prietenilor săi și chiar fiicei sale, care pare să-l fi primit foarte bine. Recent, vedeta a confirmat oficial relația și îi lasă comentarii cu inimioare pe Instagram.

Citește și: Alexandra Preda Șurtea, singura romanca invitata a echipei Oscar de la Renta din Paris, la lansarea colecției de primăvara-vara de la Moiré Gallery Milano

COMMENTS

DISQUS: 0