Dennis Man câștigă o bătălie juridică: Nu trebuie să plătească 350.000 de euro despăgubire Anamariei Prodan

Dennis Man câștigă o bătălie juridică: Nu trebuie să plătească 350.000 de euro despăgubire Anamariei Prodan

O decizie neașteptată în procesul de răsunet

Fotbalistul Dennis Man nu trebuie să plătească, momentan, despăgubiri în valoare de 350.000 de euro către impresara Anamaria Prodan. Aceasta l-a acționat în instanță pe fotbalist, acuzându-l că a încălcat contractul încheiat între ei, susținând că transferul la Parma s-a realizat prin intermediul agentului Giovanni Becali.

Curtea de Casație și Justiție a decis rejudecarea cazului

Deși în primă instanță, Anamaria Prodan a câștigat procesul, Dennis Man a făcut recurs la decizia inițială. Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca procesul să fie rejudecat de Curtea de Apel din Capitală. Astfel, până la pronunțarea unui verdict final și irevocabil, fotbalistul nu este obligat să plătească suma cerută de impresară.

Decizia ÎCCJ

În decizia ÎCCJ se menționează următoarele: „Decizie, nr. 1782: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamanta-pârâtă Reghecampf Anamaria Ionela împotriva deciziei nr. 1423A din data de 2 noiembrie 2023, pronunțate de Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă. Admite recursul declarat de pârâtul reclamant Man Dennis împotriva deciziei civile nr. 1423A din data de 2 noiembrie 2023, pronunțate de Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă. Casează decizia recurată și trimite cauza spre rejudecare la aceeași curte de apel. Definitivă”.

Reacția Anamariei Prodan

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan era optimistă cu privire la soarta procesului, exprimându-și încrederea în justiția din România și în dovezile pe care le deține pentru a susține cazul.

„Cred că justiția din România nu are cum să fie controlată de oricine are gura mare! Există contract clar, semnat de ambele părți. Destul s-a amânat ani de zile. Destul haos este în țara asta. Dacă nici cu contract semnat, cu dovezi grăitoare de necontestat nu facem lumină, unde vom ajunge? Destul s-a tras de timp, am tăcut. Am avut încredere în cei ce judecă și la final cine a avut bărbăție a câștigat. Cine nu a avut bărbăție și caracter este firesc să plătească și să stea cu capul în pământ”, a declarat Anamaria Prodan.

Implicațiile deciziei

Decizia de a rejudeca cazul aduce un moment de respiro pentru Dennis Man, dar și o prelungire a tensiunilor juridice. Fotbalistul este reprezentat în acest proces de Andra Argăseală, fiica președintelui celor de la FCSB, ceea ce adaugă un plus de notorietate și interes în jurul acestui caz.

Ce urmează?

Rejudecarea cazului la Curtea de Apel din Capitală va aduce noi deliberări și posibilitatea unui verdict diferit. În acest context, atât Dennis Man, cât și Anamaria Prodan vor continua să aștepte cu nerăbdare decizia finală care va clarifica disputa contractuală dintre ei.

COMMENTS

DISQUS: 0