DERMAPEN – ce este și la ce se folosește?

DERMAPEN – ce este și la ce se folosește?

Dermapen este un dispozitiv medical format dintr-o piesă electrică de mână, conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință alcătuit din douăsprezece micro-ace dispuse în formă de cerc. Când dispozitivul este conectat la o sursă de energie, aceste ace se mișcă și pătrund în piele la o adâncime care poate fi presetată în funcție de scopul urmărit și zona care trebuie tratată, cu o viteză care, de asemenea, poate fi aleasă.

Cum acționează Dermapen?

Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei. Este cea mai eficientă procedură împotriva imperfecțiunilor, punctelor negre, sebumului, semnelor lăsate în urma acneei. Sună interesant, nu?

Atunci poți apela la această procedură la clinica Beauty Art Aesthetics. Misiunea Mădălinei Brândușescu, femeia antreprenor din spatele brandului, este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, dar mai ales la timp, cu profesionalism și respect. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succces respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe.

Printre vedetele care au apelat la tratamentele și serviciile oferite de Beauty Art Aesthetics se numără: Andreea Antonescu, Adina de la Heaven, Elena Ionescu, Misha, Francisca, Roxana Marcu, Maria Simion, Elena Merișoreanu, Prințesa Lia, Emily Burghelea, Bianca Rus, Claudia Ghițulescu, Loulou, Simona Nae, Ana Maria Crudu și Ana Maria Mocanu.

Pentru detalii, informații și programări:

 

COMMENTS

DISQUS: 0